Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Netherlands, Limburg, Cycling in Zuid-Limburg, Ruben Drenth
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
.
Aangekocht met standaardlicentie, beeld mag binnen de ANWB online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000
Valkenburg town along Kleine Geul Canel, Southen Netherlands - December 2018
Netherlands, Limburg, Cycling in Zuid-Limburg, Ruben Drenth
Green fields of Heuvelland in Dutch province of Limburg near Maastricht, The Netherlands
Zomer Vakantiedeals
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daagse wandelarrangement Zuid-Limburg - Hotel Valkenburg by Mercure

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Ontdek hoe heerlijk het is om te fietsen en te wandelen in het karakteristieke Zuid-Limburgse heuvellandschap. Met comfortabele verblijf in Hotel Valkenburg by Mercure: de perfecte uitvalsbasis voor mooie wandelmeters in de natuur. Een kaart met wandelroutes is alvast inbegrepen. 
  • verblijf in een oude brouwerij, een hotel met rauwe elementen en een fris design
  • centrale ligging in het verrassend leuke stadje Valkenburg
  • inclusief uitgebreid ontbijtbuffet

Jouw reis

Vermakelijk Valkenburg heeft als enige vestingstad in Nederland een echte hoogteburcht: een kasteel gebouwd op rotsen. De middeleeuwse stadsmuren en stadspoorten nodigen uit voor een historische wandeling. Het centrum van Valkenburg ligt op een eiland en wordt omringd door rivier de Geul. Via de Geulpoort betreed je het historische hart van Valkenburg.

De vele gemarkeerde fiets- en wandelroutes in de wijde omgeving van Valkenburg bieden vele uren wandelplezier. Het Limburgse landschap toont haar mooiste gezicht als je de rivier de Geul volgt. Dit is het snelst stromende riviertje van Nederland en baant zich een weg door het Limburgse heuvellandschap. Geniet van het geluid van het kabbelende water en het typisch glooiende landschap aan de horizon.

Je verblijft in… 

Het rustig gelegen Mercure Hotel Valkenburg, omgeven door groene heuvels en bossen, biedt een prachtig uitzicht op het pittoreske Valkenburg. De sfeer in het hotel is warm en gastvrij, en het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Het hotel beschikt over een moderne inrichting met een vleugje Limburgse charme. 

De kamers zijn ruim en comfortabel en bieden alle nodige voorzieningen voor een aangenaam verblijf, zoals een flatscreen-tv, airconditioning en gratis wifi.

Je verblijft op basis van logies en ontbijt.

Verlengen
Je kunt dit arrangement niet verlengen.