Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Photo Taken In Maastricht, Netherlands
.
ANWB Vakantiedeals
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daagse stedentrip Maastricht - Derlon Hotel Maastricht

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Maastricht is een geliefd stukje ‘buitenland’ in eigen land. Een verblijf in deze sfeervolle bourgondische stad staat garant voor een heerlijke mini-vakantie. Even helemaal weg, maar toch dichtbij! 
  • prachtig 4-sterrenhotel
  • sfeervolle straatjes en prachtige winkels
  • verblijf in hartje Maastricht

Jouw reis

Maastricht is een van de mooiste en gezelligste steden van Nederland. 

Maak een wandeling langs de oevers van de Maas en strijk neer op het Vrijthof en trakteer jezelf op een ‘tas koffie’ met een Limburgse lekkernij. 

Neem vooral ook een kijkje in de ruim zevenhonderd jaar oude Dominicanenkerk (tegenwoordig een boekwinkel) in hartje Maastricht. ’t Bassin is een romantisch haventje waar je culinair kunt genieten in een van de vele restaurants.  

Maak ook eens een rondje door het groen en de meer onbekende plekken buiten de stadsmuur. Het heuvellandschap zorgt voor prachtige panorama’s. In de omgeving vind je uitgestrekte wijngaarden en wijndomeinen. Of ga ondergronds, de mergelgrotten diep onder de Sint Pietersberg herbergen een bijzonder stukje geschiedenis van Maastricht.

Je verblijft in…
Het viersterren Derlon Hotel Maastricht ligt in hartje Maastricht, op loopafstand van het centraal station en talloze bezienswaardigheden. Geniet van uitmuntende service bij Derlon, wiens naam een eerbetoon is aan de Franse chef-kok Louis Desiré Derlon. 

Reisvariant
Wij bieden in Maastricht ook de mogelijkheid om in Designhotel Maastricht te verblijven. Bekijk hier dit arrangement.