Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Zomer Vakantiedeals
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daagse stedentrip Groningen - Leonardo Hotel

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Er gaat niets boven ‘Grunn’. Stad van weinig woorden, waar ‘stadjers’ elkaar begroeten met ‘moi’. En van de Grote Markt, de Martinitoren, het Groninger Museum, de Herestraat, Forum Groningen, het Peerd van Ome Loeks en de Groningse eierbal!
 
  • wandel langs unieke boetiekjes in de Folkingestraat
  • verblijf in comfortabel hotel met zeer gunstige ligging
  • ga op zoek naar de verborgen hofjes in de stad

Jouw reis

Verken de stad te voet en breng een bezoek aan het Groninger Museum, beklim de 311 treden van de 97 meter hoge Martinitoren en struin door de gezellige winkelstraten. In het Forum aan de Nieuwe Markt bruist het van de activiteiten voor jong en oud.  

Groningen is natuurlijk ook bekend om zijn 'eterij en drinkerij'. Vergeet vooral niet de fameuze ‘aaierbal’ (eierbal) te proberen, Gronings culinair erfgoed. In Cafetaria Koning schijnen ze het beste te smaken!  

Op zoek naar groen Groningen? Het Noorderplantsoen is erg geliefd bij de 'stadjers'. Of stap op de fiets en trek eropuit in de provincie met zijn vlakke landbouwgronden, statige boerderijen, mooie meren en verstilde kerkdorpjes met typische plattelandsarchitectuur. 

Je verblijft in...
Het Leonardo Hotel Groningen is een ideale uitvalsbasis om al het moois van Groningen en omgeving te verkennen. De Martinikerk en het Groninger Museum bevinden zich bijvoorbeeld op slechts drie kilometer van het hotel. 

Verlengen
Dit arrangement kan niet verlengd worden.