Naar artikel
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daagse stedentrip Gouda - Best Western Plus City Hotel Gouda

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Say Cheese! Proef de sfeer van Gouda op de Markt, de pleinen en aan het water. Een modern hotel in het gezellige en historierijke centrum van Gouda is je ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de beroemde Kaaswaag en de Siroopwafelfabriek. 
  • ontdek het historische centrum van Gouda midden in het Groene Hart
  • prachtig gelegen hotel met historische Goudse sfeer
  • maak kennis met de culinaire historie van Gouda

Jouw reis

Zet koers naar Gouda en geniet op z’n Gouds! 

In het museum De Goudse Waag op de Markt, het centrale plein, leer je alles over de historie van Goudse kaas. 

Het stadhuis is misschien wel het bekendste gebouw van Gouda en dé trots van de stad. Ook niet te missen is de Sint-Janskerk. Wanneer het zonlicht door de tweeënzeventig wereldberoemde gebrandschilderde ramen valt, is direct duidelijk wat hem zo bijzonder maakt.

Museum Gouda is hét stadsmuseum en een schatkamer vol kunst. Van altaarstukken uit de 16e eeuw en Goudse plateel (aardewerk) tot Franse en Nederlandse schilderijen uit de 19e eeuw. 

Nog niet genoeg (cultuur) geproefd? Verscholen in het hart van Gouda ligt de Siroopwafelfabriek. Je leert er alles over deze heerlijke lekkernij. 
 
Je verblijft in...
In het historische centrum van Gouda ligt het Best Western Plus City Hotel Gouda. Dit moderne hotel is omgeven door de grachten van de stad en interessante bezienswaardigheden. De Markt is op slechts 550 meter van het hotel. Dit is de ideale uitvalsbasis om drie heerlijke dagen in Gouda te beleven.

Tijdens dit arrangement verblijf je op basis van logies en ontbijt. Vanaf ANWB-kaartkleur Platina is bovendien een driegangendiner op de dag van aankomst inbegrepen

Verlengen
Dit arrangement kan niet worden verlengd.