Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Alleen voor online gebruik en voor de businessline Reizen
Zomer Vakantiedeals
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daags arrangement Drunense Duinen - Guesthouse Hotel Kaatsheuvel

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Combineer je verblijf in Kaatsheuvel met heerlijke fiets- of wandeltochten door de Loonse en Drunense Duinen, stadse Brabantse gezelligheid en misschien wel een bezoek aan de Efteling. 
  • op loopafstand van de grootste binnenlandse zandduinen van Europa
  • verblijf in comfortabel, gezellig hotel nabij de Efteling
  • inclusief heerlijk ontbijt

Jouw reis

De Loonse en Drunense Duinen zijn ideaal voor gezinnen. Kinderen zullen versteld staan van deze zandvlakte! Heerlijk ravotten en spelen. En ook de Efteling is niet ver. 

De Loonse en Drunense Duinen worden ook wel de ‘Brabantse Sahara’ genoemd. En dat is ook niet zo gek ... Op de top van de Roestelberg lijkt het net alsof je midden in een woestijn bent. Maar de omgeving heeft meer. Droge zandverstuivingen, naaldbossen en moerasruigtes bijvoorbeeld. Ontdek de gevarieerde natuur van dit nationale park met een van de vele wandelroutes.

Of ga voor cultuur: een bezoek aan het gerestaureerde vestingstadje Heusden is zeker de moeite waard. En een stukje verder rijden vind je textielstad Tilburg, met interessante musea en gezellige terrasjes. 

Je verblijft in...
GuestHouse Hotel Kaatsheuvel is een gezellig en comfortabel hotel, op loopafstand van de Efteling en de Loonse en Drunense Duinen. Geniet van een hapje of drankje in de gezellige living terwijl je bijkomt van een dag vol indrukken. De kinderen vermaken zich op de groene daktuin met diverse speeltoestellen voor alle leeftijden.

De comfortabele familiekamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed en voor de kids een avontuurlijk stapelbed en eventueel twee uittrekbedden.

Je verblijft op basis van logies en ontbijt.

Verlengen
Je kunt dit arrangement niet verlengen.