Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Beeld kan niet gebruikt worden ivm copyright onbekend
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Netherlands, Limburg, Cycling in Zuid-Limburg, Ruben Drenth
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daags arrangement Noord-Limburg - Bilderberg Hotel Château Holtmühle

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Maak kennis met de veelzijdigheid van het Noord-Limburgse landschap. Het leent zich uitstekend voor prachtige tochten, te voet of op de fiets.
  • wandel door de sprookjesachtige Maasvallei
  • Limburgse gastvrijheid in Bilderberg Hotel Château Holtmühle
  • ontdek bisschopsstad Roermond

Jouw reis

Trakteer jezelf op een uitje naar het dynamische Limburgse landschap, waar de Maas tevreden door het land stroomt. Vanaf het jaagpad langs de rivier heb je een eersterangs uitzicht op kloosterdorp Steyl.

Een pontje verbindt de rivieroevers, zodat je een stevige rondwandeling kunt maken tussen Venlo, Steyl en Tegelen. In dit feeërieke natuurgebied waaien bewegwijzerde wandelpaden naar alle kanten uit. 

Heb je nog energie over? Wandel dan naar kasteel De Raay op de westoever van de Maas, of verder, naar kasteel De Keverberg in Kessel, op een heuveltje in de uiterwaarden van de rivier. 

Vanuit je verblijfplaats heb je alle gelegenheid om ook de bourgondische heerlijkheid van Limburg te ontdekken. Neem je een kijkje in de oude bisschopsstad Roermond? Of drink je een biertje bij de Hertog Jan brouwerij? Ook op de Markt in Venlo is het goed toeven.

Je verblijft in…

Het viersterren Bilderberg Hotel Château Holtmühle in Tegelen is een historische kasteel uit de middeleeuwen, met een authentieke slotgracht. Dit hotel staat garant voor een prettig verblijf. In het zwembad en de wellnessfaciliteiten kun je bijkomen van een heerlijke dag in de buitenlucht. 

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. 

Verlengen 
Dit arrangement kan niet verlengd worden.