Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daags arrangement Zeeland - Grand Hotel Ter Duin

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Onbezorgd genieten doe je in Grand Hotel Ter Duin in Burgh-Haamstede, hier aan de Zeeuwse kust. Het hotel bevindt zich op een kwartier lopen van het strand. In het hotel ontbreekt het je aan niks! Je treft er onder meer een wellnescentrum, een binnenzwembad en een prima restaurant.
  • uitgebreide fiets- en wandelmogelijkheden
  • gezellige dorpjes en culinaire heerlijkheden
  • 3-gangendiner op de dag van aankomst vanaf ANWB-lidmaatschap Platina

Jouw reis

Ingesloten door de Oosterschelde, het Grevelingenmeer en de Noordzee ligt het schiereiland Schouwen-Duiveland. Maak je op voor een ontspannen minivakantie aan de Zeeuwse stranden bij Renesse, Haamstede en Brouwersdam. Met achter de brede duinen en hoge dijken uitgestrekte polderlandschappen, kreekgebieden en vriendelijke dorpjes.
 
Dit deel van Zeeland leent zich uitstekend voor wandelingen en fietstochten, waarbij je kunt pauzeren in gezellige dorpen om bijvoorbeeld van overheerlijke Zeeuwse mosselen en oesters te genieten, of een bakje koffie te drinken met een Zeeuwse bolus of babbelaar. 

En de Zeeuwse taele? Da’s de mooiste van oalemaele! 

Je verblijft in...
Grand Hotel Ter Duin in Burgh-Haamstede ligt op loopafstand van het strand. Dit viersterrenhotel heeft een bar, restaurant met terras en grote tuin, een binnenzwembad, wellness met sauna’s, fietsverhuur en gratis wifi. Je geniet dagelijks van gratis hapjes tussen 17.00 en 18.00 uur. De kamers zijn sfeervol en luxe ingericht. 

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Vanaf ANWB-lidmaatschap Platina is op de dag van aankomst een driegangendiner inbegrepen.