Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
waddenzee
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daags arrangement Wadlopen - Best Western Plaza Hotel Groningen

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Stads genieten in Groningen én actief eropuit over het wad! Zet stevige stappen in het zuigende slik terwijl je uitkijkt over prachtige vergezichten met zandbanken, vogels en zeehonden. Dompel je daarna onder in het bruisende centrum van studentikoos Groningen!
  • bezoek de gezellige stad Groningen
  • verblijf in comfortabel hotel met zeer gunstige ligging
  • inclusief unieke zwerftocht over het wad

Jouw reis

Combineer je verblijf in ‘Grunn’ met een drie uur durende wadlooptocht! 

Je verblijft even ten zuiden van Groningen direct aan het Hoornsemeer, in een recreatiegebied waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. De binnenstad van Groningen is gemakkelijk bereikbaar. 

Op dag 2 trek je je hoge gympen aan en trotseer je het Wad onder begeleiding van een ervaren gids. Wadlopen is in vele opzichten een unieke ervaring. Een ontdekkingstocht bij eb die voert door geulen, over kwelders en langs zandbanken met zeehonden. Soms met de knieën in het slik of tot je middel in het water. Wadlopen is een sportief uitje, zeker niet voor watjes! Kijk uit op een streepje goud aan de horizon, te midden van unieke flora en fauna. 

Binnen een paar minuten weet je of je goed hebt gekozen. Korte broek of neopreen pak. Gympen of bergschoenen. Klein rugzakje of veel te zware bult op je rug zoals de gidsen, maar die hebben dan ook vijf kilo reddingsmateriaal mee, waaronder een lange stok. 

Nadat je, terug aan wal, het slib en zand hebt afgespoeld verruil je de natuur voor de stadse gezelligheid van Groningen. Breng een bezoek aan het Groninger Museum, beklim de 311 treden van de 97 meter hoge Martinitoren en struin door de gezellige winkelstraten. Vergeet in ieder geval niet de fameuze Groninger koek te proberen. Over cultuur proeven gesproken. 

Er gaat niets boven Groningen! 

Je verblijft in...
Best Western Plus Hotel Groningen Plaza ligt direct in de nabijheid van de uitvalswegen. De Martinikerk en het Groninger Museum bevinden zich op slechts drie kilometer van het hotel. Met de lijnbus ben je in vijftien minuten in het centrum van Groningen. Voor het wadlopen rijd je gemakkelijk de weg op richting Pieterburen (circa veertig minuten met de auto), alwaar de tocht begint!

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. 

Verlengen
Dit arrangement kan niet worden verlengd.