Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Beeld kan niet gebruikt worden ivm copyright onbekend
Beeld kan niet gebruikt worden ivm copyright onbekend
Zomer Vakantiedeals
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daags arrangement Vlieland - Westcord Hotel Seeduyn

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Tijdens je comfortabele strandverblijf op Vlieland ben je helemaal in je element. Vogels spotten in de kwelders, door de duinen op de fiets over schelpenpaden het eiland verkennen, wandelen door bos, duin en over het strand en vanuit de vuurtoren uitkijken op de Waddenzee. 
  • geniet van een oase van rust
  • verblijf direct aan zee
  • inclusief bagage- en busvervoer

Jouw reis

Wat een rust. Wat een ruimte. Op het kleine Waddeneiland Vlieland hoor je alleen het gekwetter van vogels en het geruis van de zee, want je parkeert je auto op het vasteland. Gezonde zilte zeelucht en vitamine Zee gegarandeerd! Laat je heerlijk ‘in de Wadden’ leggen met dit arrangement op Vlieland.

Het op één na kleinste Waddeneiland biedt veel fietsplezier. Geniet van fraaie doorkijkjes naar zee als je door de duinen fietst, Vlieland heeft wel meer dan 25 kilometer aan fietspaden. 

Een bezoek aan de Vliehors, de 'Sahara van het Noorden', mag zeker niet ontbreken. Een uitgestrekte zandvlakte van 25 vierkante kilometer. De tocht ernaartoe kan per omgebouwde legertruck. 

De Vuurboetsduin is het hoogste duin van het Waddengebied: met maar liefst 45 meter hoog opgestoven zand is dit het hoogste punt van Friesland. En vanaf de rode vuurtoren op het duin heb je het beste uitzicht op het eiland, de Noordzee, de Waddenzee en bij helder weer zelfs het vasteland.

Of ga je met een supersnelle rubberboot zeehonden kijken? Een onvergetelijk avontuur!

Je verblijft in…
WestCord Strandhotel Seeduyn ligt pal aan het Noordzeestrand. Een locatie die uniek te noemen is, met uitzicht op zee en het uitgestrekte strand. Je Superior kamer beschikt over een balkon of terras. Heerlijk ontspannen na een dagje eropuit? In het hotel vind je wellnessresort Welcome Wellness Vlieland (€), vanaf ANWB-lidmaatschap Zilver is twee uur toegang gratis. Kortom, je geniet er van een comfortabel verblijf.

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Vanaf ANWB-lidmaatschap Platina is ook een lunch (exclusief drank) in Restaurant De Brassery inbegrepen.

Verlengen

Dit arrangement kan niet worden verlengd.