Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Beeldbank fotoshoot
Zomer Vakantiedeals
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daags arrangement Veluwe - Veluwe Hotel de Beyaerd

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
De bossen en heidevelden, de uitzichten op het Veluwemeer, vestingstadje Elburg, de strandboulevard van Harderwijk, zandverstuiving De Haere in Doornspijk en kasteel De Essenburgh in Hierden: de Noordwest-Veluwe heeft heel veel vakantietroeven.
  • entree tot het natuurgebied Bloemkampen en het Hulshorsterzand
  • verblijf in een knus en sfeervol paviljoenhotel midden in de Veluwse bossen
  • vlak bij Elburg en Harderwijk bij het Veluwemeer

Jouw reis

Aan de rand van de Veluwe, tussen Harderwijk en Nunspeet, wacht je een ontspannen verblijf in het dorpje Hulshorst. Deze omgeving is een open invitatie voor de mooiste fietstochten en wandelingen in de natuur.  

Je bent omgeven door afwisselende heide-, bos- en stuifduinlandschapppen rond het Hulshorsterzand en het natuurgebied Bloemkampen, een strook met natte graslanden met wuivende rietkragen aan het Veluwemeer. Ook de zandverstuiving De Haere in Doornspijk is aan aanrader, net als Het Verscholen Dorp in de bossen van Vierhouten. 

De oude binnenstad van Elburg is één groot openluchtmuseum met gezellige terrasjes op de Vischmarkt en botters aan de havenkade. Ook aan de boulevard van Harderwijk - die uitkijkt op het Veluwemeer - is het goed toeven. 

Op steenworp afstand van Hulshorst ligt het plaatsje Hierden. Trakteer je jezelf op een bezoek aan het wellnessresort de Zwaluwhoeve?  

Je verblijf
Het paviljoenhotel De Beyaerd bestaat uit meerdere gebouwen en gaat op ligt tussen Harderwijk en Nunspeet, aan de rand van de Veluwe en het Veluwemeer. Het restaurant de Veluwse Huyskamer biedt gerechten met zoveel mogelijk streekproducten en de gezellige hooibergbar. Het hotel beschikt over een heerlijk buitenzwembad, geopend van mei tot september. Ook beschikt het hotel over een sauna en fitness.

Je verblijft in een moderne 2-persoons Comfy kamer op basis van logies en ontbijt.

Verlengen
Dit arrangement kan niet verlengd worden.