Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Netherlands, Overijssel, Dinkelland, Ruben Drenth Biddinghuizen Overijssel
An old mill near the village of Ootmarsum, in the region of Twente, The Netherlands.
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daags arrangement Twente - Landgoed De Holtweijde

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Op een ontspannen manier al het moois van Overijssel ontdekken tijdens een weekendje weg? Laat je in de watten leggen op Landgoed de Holtweijde en beleef drie heerlijke dagen in een oase van rust en ruimte. 
  • ervaar de Twentse gastvrijheid
  • verblijf middenin het Twentse coulisselandschap
  • geniet van zwembad, wellness en sportfaciliteiten

Jouw reis

Na een warm ontvangst met een Twentse krentenwegge (inbegrepen vanaf ANWB-lidmaatschap Brons) bepaal jij het programma voor de komende dagen.

Breng je een bezoek aan het wellnesscenter of is het toch eerst tijd voor iets actiefs? De toegang tot het zwembad en de sauna’s is inbegrepen in het arrangement, evenals het gebruik van de tennisbanen, pitch en putting greens en driving range (inclusief materialen). 

Ben je benieuwd naar wat de omgeving te bieden heeft? Stap op de (hotel)fiets en verken het prachtige Twentse coulisselandschap, waarin ongerepte natuur en agrarisch gebied elkaar afwisselen. In de omgeving vind je het interessante stadje Ootmarsum en mooie authentieke boerderijen.

Je verblijft in...
Op Landgoed de Holtweijde ontbreekt het je aan niets. Alle ingrediënten voor drie fantastische dagen zijn er aanwezig. Comfortabele suites, veel faciliteiten en een uitstekend restaurant, maar ook de omgeving is de moeite waard.

Je verblijft hier twee nachten op basis van logies en ontbijt.

Verlengen
Dit arrangement kan niet verlengd worden.