Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Photo taken in Schiermonnikoog, Netherlands
Waddeneilanden
Trouwe-Ledenvoordeel     

3 dagen Schiermonnikoog - Hotel Graaf Bernstorff

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Bossen en duinen vol geurige bloemen, het oneindige en brede strand, een uitgestrekte kwelder met ongerept uitzicht, wadplaten, de Westerplas en een polder boordevol vogels: op Schier heeft iedereen plezier!
  • uitwaaien op schitterend Schier: één groot nationaal park waar de natuur haar eigen gang gaat
  • bijzondere bezienswaardigheden: van de Noordertoren tot de Walviskaken
  • verblijf in een luxe suite

Jouw reis

Het Friese Waddeneiland Schiermonnikoog is een groot nationaal park en dynamisch eiland. 

Fiets of wandel je naar de Noordertoren (1 dag fietshuur is inbegrepen vanaf ANWB-kaartkleur Brons). De witte doofde in 1909. De rode wordt vandaag de dag nog steeds bemand.

In Bunkermuseum Schlei leer je meer over reddingsoperaties tijdens de Tweede Wereldoorlog. 

Begroet je de Schiere Monnik, de schilder Van Wanning? Ook bijzonder is de walviskaak. Het herinnert het eiland aan de walvisvaart van vroeger tijden.

Fiets zeker naar het Schelpenmuseum, waar je kennismaakt met de bijzondere wereld van de weekdieren. Daarna door naar een van de gezellige restaurants of strandpaviljoens om te genieten van overheerlijke, verse vis- en schelpdieren! 

Je verblijft in…
Het bijzondere Hotel Graaf Bernstorff is deze drie dagen jouw uitvalsbasis. Hier overnacht je in een luxe suite, gelegen op een steenworp afstand van het hotel, waar in het restaurant heerlijke Franse gerechten en (streek)producten worden geserveerd.
 
Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Vanaf ANWB-kaartkleur Platina is een dagmenu in het hotelrestaurant op de dag van aankomst inclusief 

Verlengen
Je kunt dit arrangement niet verlengen.