Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daags arrangement Roermond - Hotel Oolderhof

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
De liefde voor Limburg gaat door de Maas! Aan de Oolderplas bij Roermond in Midden-Limburg raak je verslingerd aan alle goede dingen van het Limburgse leven: het natuurschoon van de Maasplassen, het bourgondische eten en drinken en de reuring van Roermond.
  • heel veel water-, fiets- en wandelplezier aan het stroomgebied van de Maas rivier
  • verblijf in een aangenaam hotel met beachclub aan de Maasplassen
  • bezoek bisschopstad Roermond en raak in zuidelijke sferen

Jouw reis

De Limburgers weten het allang. Het uitgestrekte netwerk van de plassen langs de Maas, ontstaan door grindafgravingen, is met recht het ‘sjoanste stukse Nederland’. Hotel Oolderhof ligt in het stroomgebied van de Maas; een recreatiegebied waar je kunt wandelen, varen, zwemmen en fietsen. 

Roermond is een bijzondere stad aan het water. De historische binnenstad met haar vele winkels en restaurantjes is absoluut een bezoekje waard! Daarnaast is Roermond rijk aan cultureel erfgoed. In de binnenstad vind je dan ook veel historische gebouwen en monumenten. Wist je dat Roermond dé stad is van Pierre Cuypers? Op veel plekken in de stad zie je de invloeden van Cuypers terugkomen. 

Roermond is dé plek om heerlijk te winkelen. Van boetiekjes in monumentale panden in de binnenstad tot het Designer Outlet Roermond met ruim 200 internationale topmerken!
Vanaf de Roerkade in de binnenstad van Roermond vertrekken diverse rondvaarten over de Maas en de Maasplassen. De Maasplassen zijn onderdeel van het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Na een heerlijk dagje eropuit kun je voor een (h)eerlijk diner met streekgerechten terecht in het restaurant.

Je verblijft in…
Hotel Oolderhof vormt een aantrekkelijke uitvalsbasis in het hart van de Maasplassen, vlak bij het centrum van Roermond. 

Dit stijlvolle hotel biedt comfortabele junior suites met balkon of terras. Ontspan in de rust en stilte en geniet van de ruime kamers met bad, televisie, koelkast. 

Je verblijft hier op basis van logies en ontbijt. 

Verlengen
Dit arrangement kan niet verlengd worden.