Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daags arrangement Rockanje - Badhotel Rockanje

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Brede Noordzeestranden en duinlandschappen, fietsen, wandelen, Deltapark Neeltje Jans en de Oosterscheldekering. Je verblijft in een comfortabel hotel in Rockanje op het eiland Voorne-Putten, dat een brede waaier aan afwisseling en ontspanning biedt.
  • geniet van zee, strand en bos
  • verblijf in het sfeervolle Badhotel Rockanje aan Zee, pal achter de duinen
  • mogelijkheid tot eerder inchecken

Jouw reis

Beleef een heerlijke vakantie vol franje in Rockanje, op een steenworp afstand van de zuidelijke Randstad. Deze kustplaats op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten is een oase van rust. 

Maak een heerlijke fietstocht door de duinen en bossen, waarbij je leuke stops kunt maken in de historische dorpjes en oude vestingsteden zoals Brielle. 

Ook is het heerlijk uitwaaien tijdens een wandeling langs de kust over de brede Noordzeestranden. Om vervolgens te genieten van de faciliteiten die het hotel je biedt of een kijkje te nemen in Rockanje. 

Meer weten over de Deltawerken? Bezoek dan Deltapark Neeltje Jans en de Oosterscheldekering. In deze omgeving is genoeg te ontdekken. 

Je verblijft in…
Direct achter de duinen en op slechts vierhonderd meter van de Noordzee ligt Badhotel Rockanje aan Zee. Na een gastvrije ontvangst valt de bijzondere en warme inrichting je direct op. De blikvanger in de brasserie is de knusse open haard, waar je heerlijk vertoeft met een drankje en een boek.

Je verblijft twee nachten in een Lodge-kamer, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet.

Verbouwing.
Vanaf 20 maart 2023 zal het hoofdgebouw worden verduurzaamd, opgefrist en voorzien van nieuwe apparatuur. Ook het interieur krijgt een metamorfose  waarbij de lodge sfeer – in warme tinten en met natuurlijke materialen  wordt behouden.Verbouwen kan enige overlast veroorzaken. Vanzelfsprekend zullen we die tot een minimum beperken. Bovendien blijven alle faciliteiten die je van ons gewend bent - keuken, bar, brasserie, terras, buitenzwembad en privésauna - gewoon geopend.

Verlengen
Dit arrangement kan niet worden verlengd.