Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Beeld kan niet gebruikt worden ivm copyright onbekend
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daags arrangement Salland - Hotel Hof van Salland

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Vakantiepark Hof van Salland in de landstreek Salland biedt een gamma aan faciliteiten voor jong en oud. Verken de overdaad aan natuur van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug te voet of op de fiets. Het ontbijt is inclusief!
  • ontdek het veelzijdige Salland
  • verblijf in een hotelkamer of studio midden in de natuur op Hof van Salland
  • onbezorgd genieten van de vele faciliteiten op het park

Jouw reis

In het charmante Overijsselse Salland kijk je wisselend uit op bos- en heiderijke heuvelruggen met een schat aan flora en fauna, coulissenlandschappen, kastelen en prachtige vergezichten over de uiterwaarden van de IJssel. 

Bewandel je ook het Pieterpad? Wandelen in het Vechtdal is onvermoed gevarieerd. Van de rivier de Vecht tot de ongerepte natuur en pittoreske dorpjes, geen kilometer is hetzelfde. In de omgeving is nog veel meer te doen. Maak je een reis door de ruimte met Sterrenwacht Hellendoorn? 

Ook de Hanzesteden zijn een bezoek waard gezien de historische rijkdom die je er vindt. Worden het Zwolse Balletjes of Deventer koek? Of kies je toch voor een van de andere Hanzesteden?

Je verblijft in...
Op Vakantiepark Hof van Salland in Hellendoorn geniet je van alles wat met ontspanning te maken heeft. Je verblijft in luxe in het hotel op het park en je kunt gebruikmaken van alle faciliteiten op het park. Genoeg te beleven met een verwarmd buitenzwembad, een goed restaurant en een tennisbaan.

Je verblijft in een tweepersoons Comfort kamer (standaard). Ook is het mogelijk te upgraden naar een tweepersoons Premium studio.

Een uitgebreid ontbijtbuffet is bij je verblijf inbegrepen. Vanaf ANWB-kaartkleur Platina is op de aankomstdag ook een 3-gangen keuzemenu in het restaurant inclusief. 

LET OP: 

Restaurant de Hazelaer is vanaf 1 oktober tot en met 31 maart iedere dinsdag en woensdag gesloten, Dit betekent dat aankomst op dinsdag niet mogelijk is en dat bij aankomst op woensdag het diner de tweede dag plaatsvindt (m.u.v. de herfst- en kerstvakantie)

Verlengen
Dit arrangement kan niet worden verlengd.

Geen beschikbaarheid op de datum van jouw keuze?
Bekijk dan ons 3-daags arrangement Ommen aan de Vecht - Hotel Paping-De Zon.