Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Geen fotograafvermelding nodig. Vermelding extern: VisitBrabant
The old harbor in Den Bosch, with boats and medieval houses in the Netherlands.
Geen fotograafvermelding nodig. Vermelding extern: VisitBrabant
Zomer Vakantiedeals
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daagse stedentrip Den Bosch - Hotel Central

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Een bezoek aan het bourgondische Den Bosch stelt niet teleur. Vaar over de Binnendieze, bezichtig de imposante kathedraal en haal een traditionele Bossche bol om je verblijf in deze bijzondere stad te vieren.
  • wandel door het historische stadshart
  • fijn verblijf in viersterrenhotel midden in het centrum
  • de stad van Jeroen Bosch en Bossche Bollen

Jouw reis


Bijzondere winkels, interessante musea en gezellige pleinen, waaronder natuurlijk de Markt: er is veel te beleven in Den Bosch. 

Je vindt hippe boetieks en bourgondische restaurants in de Verwersstraat, de Korte Putstraat en de Snellestraat. En natuurlijk kun je in Den Bosch niet om de beroemde Bossche bol heen (een 'sjekladebol' is inbegrepen vanaf ANWB-lidmaatschap brons). 

Een bijzondere manier om de historische binnenstad te verkennen is met een boottocht over de Binnendieze. De boten worden bemand door vrijwilligers met hart voor de stad: zij vertellen je met veel enthousiasme over de roerige geschiedenis. 

Zeer de moeite waard is ook het Noordbrabants Museum, waar je onder meer werk van Vincent van Gogh en Jheronimus Bosch vindt. Minder bekend, maar minstens zo interessant, is Museum Slager. Dit museum is gewijd aan acht Bossche schilders uit de familie Slager. 

Neem zeker de moeite om de Pettelaarse Schans te verkennen; een stervormig vestingeiland op loopafstand van je hotel. Een rij bomen geeft aan waar lang geleden een fort stond. Je kunt hier varen, wandelen en van een hapje of drankje genieten.

Je verblijft in…
De naam zegt het al, Hotel Central ligt ideaal, in hartje ’s-Hertogenbosch, en kijkt uit op het middeleeuwse marktplein. Het hotel beschikt over een brasserie, een eigen eetzaal en 2 bars, evenals een fitnesscentrum met uniek uitzicht op de Sint-Janskathedraal vanaf de bovenste verdieping. 

Je verblijft op basis van logies en ontbijt.

Verlengen
Je kunt dit arrangement niet verlengen.