Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Aangekocht met standaardlicentie, beeld mag online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Zomer Vakantiedeals
Trouwe-Ledenvoordeel     

3-daags arrangement Drenthe - Hotel De Oringer Marke

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Midden op de Drentse Hondsrug, in het bosrijke Zuidoost-Drenthe, ligt Odoorn. Maak kennis met de veelzijdige provincie Drenthe met haar authentieke brinkdorpen, natuurgebieden en uitgestrekte veendorpen. 
  • ontdek de historische bezienswaardigheden van Zuidoost-Drenthe
  • verblijf midden op de Drentse Hondsrug
  • verken Drenthe via 4 speciaal samengestelde fietsroutes

Jouw reis

We heten je graag welkom in het prachtige Drentse Odoorn! Laat je betoveren door de ongerepte natuur en de rijke geschiedenis van deze provincie terwijl je geniet van een ontspannen verblijf in Hotel de Oringer Marke.

Verken de uitgestrekte heidevelden en bossen tijdens een wandeling of fietstocht door het nabijgelegen Nationaal Park Drentsche Aa. Verwonder je over de historische hunebedden die verspreid liggen in het Drentse landschap en ontdek de charme van historische dorpen zoals Orvelte, waar traditionele ambachten tot leven komen en de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Maak ook kennis met de levendige steden Assen en Emmen en proef streekspecialiteiten zoals de Drentse Turf.

Je verblijft in...
Hotel de Oringer Marke ligt in het centrum van Odoorn. Gastvrijheid en gezelligheid staan centraal en het zal je aan niets ontbreken. Ter plaatse kun je ervoor kiezen om te dineren in het hotel of in een van de nabijgelegen restaurants. 

Je verblijf is op basis van logies en ontbijt.