Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Alleen voor en door ANWB Reizen
Alleen voor businessline Reizen. Aangekocht via uitgebreid pakket, dus onbeperkt gebruik voor drukwerk, advertenties, verpakkingsmateriaal en merchandising. Onbeperkte webdistributie.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Have it all voordeelpakket
Trouwe-Ledenvoordeel     

22-daagse cruise Schotland, IJsland en Groenland - ms Nieuw Statendam

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Ulvik en de Noorse fjordenkust, de ijskappen van Groenland, vulkanisch IJsland, het groene Faeröer, de Schotse eilandpracht van Orkney en de Hebriden, de Highlands en afsluitend Edinburgh. Ga mee op ‘Vikingcruise’ met Holland America Line naar de buitenaardse landschappen van noordelijk Europa. 
  • uitzicht over gletsjers, geisers en ijsbergen
  • deskundige reisbegeleiding en speciale rondleiding aan boord
  • relaxed vertrek in de middag vanuit Amsterdam

Jouw reis

Tijdens deze arctische cruise naar het hoge Noorden van Europa heeft de natuur het voor het zeggen. Aan boord van de Nieuw Statendam ontbreekt het je aan niets. De maaltijden, een uitgebreid entertainment- en activiteitenprogramma en ANWB-reisbegeleiding zijn inclusief.

Absolute hoogtepunten zijn de fjordenkust van Noorwegen, de fonkelende blauwe ijsbergen bij Groenland, de gletsjers, geisers en fjorden van IJsland, de spectaculaire klifpartijen op de Faeröer Eilanden, de Orkney en Hebriden archipel en de Schotse Hooglanden. De rode draad deze cruise is het Vikingerfgoed dat overal tastbaar is. 

De hoofdsteden van IJsland en Schotland, Reykjavík en Edinburgh, vormen een gouden omlijsting van dit cruise-avontuur. 

De cruiseschepen van Holland America Line zijn mooi ingericht, comfortabel en vol activiteiten: perfect voor een heerlijke ontdekkingsreis. Het reisschema is zorgvuldig samengesteld: wij nemen je mee naar de laatste wildernissen van Europa, mét de service die je van de ANWB gewend bent. 

Je verblijft in… 

Aan boord van het cruiseschip Nieuw Statendam heb je de keuze uit verschillende comfortabele hutten.

Geniet van de vele faciliteiten die Holland America Line te bieden heeft. Dineer in een van de restaurants onder het genot van livemuziek of bezoek de spa- of fitnessruimte. Je verveelt je geen moment met de talloze activiteiten op het schip.

De maaltijden (ontbijt, lunch, diner en snacks) zijn inbegrepen aan boord.

De getoonde prijs in de boekingsagenda is een vanafprijs per persoon op basis van een tweepersoonshut inclusief havengelden en alle maaltijden. Wij berekenen de goedkoopste hut van de categorie die je kiest. Mocht je liever een andere hutcategorie willen boeken in verband met de ligging op het schip of een één- of drie/vierpersoonshut kun je contact met ons opnemen. 

Inclusief deskundige reisbegeleiding

Deze cruise wordt begeleid door deskundige reisbegeleiding. Vanaf het moment dat je aan boord gaat kan je een beroep doen op onze ANWB-reisbegeleiding. Er is een ANWB-balie aan boord waar zij regelmatig zijn te vinden. 

Reisperiode
Het vertrek met ms Nieuw Statendam is op 3 augustus 2024.

Komt vertrek op 3 augustus niet zo goed uit? Je kunt deze reis ook boeken met vertrek op 8 juni 2024 met ms Zuiderdam. De route en aankomst/vertrekhavens van deze reis zijn anders.

Verlengen
Deze reis kan niet worden verlengd.

Have It All-pakket (zie tab Praktische informatie voor de voordelen)
We bieden je tijdens het boeken de mogelijk het Have it All premiumpakket toe te voegen (zie voor meer uitleg de tab Praktische informatie).