Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Kinderkorting

16-daagse familie groepsrondreis Betoverend Zuid-Afrika

Wie is nu niet nieuwsgierig naar andere culturen, houdt niet van steeds wisselende natuur en landschappen en wil niet in een 4WD stappen voor een avontuurlijke safari op jacht naar de Big Five? Ontdek Zuid-Afrika met het hele gezin!
  • vele hoogtepunten bezoeken zonder lange reisdagen
  • 6 dagen in kosmopolitisch Kaapstad
  • goede hotels met familiekamers

Jouw reis

Kenmerken van deze reis
Natuur: 4/5, Strand: 4/5, Cultuur: 3/5, Reisintensiteit: 2/5

Rondreis
Ga met ons mee naar Zuid-Afrika, het land van uitgestrekte savannen, diepblauwe oceanen, koloniale pracht, imponerende bergen en heel veel wilde dieren!

Het mondaine Kaapstad, bekend om de Tafelberg, is bijna een week lang de uitvalsbasis voor een aantal prachtige verkenningstochten. Zo rijden we over de spectaculaire Chapman's Peak Drive naar Kaap de Goede Hoop. Aan de baai van Hermanus gaan we op zoek naar de maritieme Big Five.

Na deze week vol afwisseling vliegen we door naar Johannesburg en vanuit Lydenburg doen we de wereldberoemde Panoramaroute. En wat dacht je van een avontuurlijke 'skywalk' over wiebelbruggen en langs de boomtoppen? Of een (optionele) quadtour vol actie? Uiteraard gaan we op safari in het Krugerpark en onze jonge deelnemers leren meer over het wild tijdens een 'rangercursus'.

Het programma zit boordevol interessante, avontuurlijke en actieve uitjes. Vertederend zijn onze bezoeken aan de dierenopvangcentra. We eindigen in Swaziland, een landje dat vrijwel in Zuid-Afrika ligt. Je zult zien dat het erg traditioneel is met eeuwenoude gebruiken, veel natuurgebieden met wilde dieren en een bloeiende kunstnijverheid. 

En als je Vlaams al een sappige taal vindt, dan is Afrikaans de overtreffende trap. Onze Afrikaans/Nederlandssprekende reisleider leert je graag de leukste woorden. Ook fijn dat acclimatiseren niet nodig is, er is praktisch geen tijdsverschil met Nederland. 

Na een dag vol activiteiten kun je lekker een frisse duik nemen, want alle hotels waar we verblijven, beschikken over een zwembad.

Vliegen met de beste luchtvaartmaatschappijen en comfortabel vervoer
We vliegen alleen met de meest gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen. Op de heen- en terugreis vlieg je rechtstreeks met KLM, zo begint jouw vakantie al aan boord. Op de bestemming zorgen wij voor comfortabel vervoer. 

Comfortabele en centraal gelegen hotels met zwembad
We overnachten in gunstig gelegen driesterrenhotels. Het ontbijt is inbegrepen. Ook beschikken de accommodaties over wifi en zwembad zodat er ’s middags lekker gezwommen kan worden. In elke plaats verblijven we meerdere nachten: Kaapstad, Lydenburg, Krugerpark en ten slotte midden in een natuurpark in Swaziland.

Deskundige reisleiders die het echte Zuid-Afrika kennen
Tijdens deze complete rondreis vertellen onze ervaren Nederlands-/Afrikaanssprekende reisleiders met passie over dit cultureel diverse en gastvrije land, vol contrasten en met een bewogen geschiedenis. Onze reisleiders hebben hun wortels in Zuid-Afrika en kunnen als geen ander vertellen over hun land.

Heel veel inclusief, waaronder de entreegelden

Veel activiteiten zijn al inclusief in de reissom. Ook hebben we ervoor gekozen om de entreegelden ter waarde van circa € 250,- per persoon voor de belangrijkste bezienswaardigheden en excursies op te nemen in de prijs, zodat je tijdens de reis voor minder onverwachte kosten komt te staan. Bovendien zijn twee lunches en vier diners inbegrepen.

Groepsgrootte
Minimaal 12 / maximaal 36 deelnemers
Minimumleeftijd: 8 jaar

Erratum: De vermelde vanafprijs niet meer boekbaar. Deze juiste prijs staat nu in de insert in de 4e editie van de Kampioen 2023.