Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Deze beelden zijn alleen voor online gebruik en voor de businessline Reizen
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Zomer Vakantiedeals
Trouwe-Ledenvoordeel     

15-daagse cruise Groot-Brittannië, Schotland en Ierland - ms Rotterdam

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Edinburgh, de Schotse Hooglanden, de Hebriden archipel, het Isle of man, Liverpool, Noord-Wales en de Ierse steden Dublin en Cork. Deze cruise is een perfecte balans van steden en natuur in het noorden van Groot-Brittannië en Ierland. Aan boord van de Rotterdam, het vlaggenschip van Holland America Line, ontbreekt het je aan niets. 
  • eilanden, kustplaatsen en aansprekende steden
  • deskundige reisbegeleiding en speciale rondleiding aan boord
  • hoe langer lid hoe meer voordeel

Jouw reis

Een mild zeeklimaat, Ierse folklore en folkmuziek, pubs en pints, mythen en legendes, de rijke geschiedenis, de stad van The Fab Four, Schotse bens, glens, lochs en whisky, typisch Britse en Ierse gewoonten en een overschot aan gastvrijheid. Let it be, let it be

Het cruiseavontuur begint met een Schots drieluik: de hoofdstad Edinburgh, de Schotse Hooglanden (Inverness) en de Hebriden archipel (Isle of Lewis en Isle of Skye). 

Vervolgens maak je je voor de Ierse hoofdstad Dublin met de uitgaanswijk Temple Bar, Trinity College en het zwarte Guinness-bier. Cheers mate

Love me Do Liverpool aan de Mersey is de meest Ierse stad van Engeland en staat bekend om de eeuwige rivaliteit tussen The Reds en The Blues en de renoveerde Royal Albert Dock met het Beatles Story Museum.

Dan komt het land van magische kastelen, natuurpracht en de vlag met de rode vuurspugende draak in zicht: wonderful Wales

Terug in Ierland meert de Rotterdam aan in de levendige studentenstad Cork.

Last but not least staat terug op het vasteland Zeebrugge op het programma, dat uitnodigt tot een bezoek aan plezant Brugge en de badplaatsen Blankenberge en Knokke. 

Het reisschema is zorgvuldig samengesteld: wij nemen we je mee naar de mooiste panorama’s van het noorden, mét de service die je van de ANWB gewend bent. 

De cruiseschepen van Holland America Line zijn mooi ingericht, comfortabel en vol activiteiten: perfect voor een heerlijke ontdekkingsreis.

Je verblijft in…
Aan boord van het cruiseschip Rotterdam heb je de keuze uit verschillende comfortabele hutten.

Geniet van de vele faciliteiten die Holland America Line te bieden heeft. Dineer in een van de restaurants of bezoek de spa- of fitnessruimte. Je verveelt je geen moment met de talloze activiteiten op het schip.

De maaltijden (ontbijt, lunch, diner en snacks) zijn inbegrepen aan boord.

De getoonde prijs in de boekingsagenda is een vanafprijs per persoon op basis van een tweepersoonshut inclusief havengelden en alle maaltijden. Wij berekenen de goedkoopste hut van de categorie die je kiest. Mocht je liever een andere hutcategorie willen boeken in verband met de ligging op het schip of een één- of drie/vierpersoonshut kun je contact met ons opnemen. 

Inclusief deskundige reisbegeleiding
Deze cruise wordt begeleid door deskundige reisbegeleiding. Vanaf het moment dat je aan boord gaat kan je een beroep doen op onze ANWB reisbegeleiding. Er is een ANWB-balie aan boord waar zij regelmatig zijn te vinden. 

Reisperiode
Het vertrek met Rotterdam is op 11 mei en 3 augustus 2024.

Verlengen
Deze reis kan niet worden verlengd.

Have It all-pakket (zie tab Praktische informatie voor de voordelen)
We bieden je tijdens het boeken de mogelijk het Have It All premiumpakket toe te voegen (zie voor meer uitleg de tab Praktische informatie en de tab Excursies).