Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Alleen voor online gebruik

13-daagse rondreis Vogezen, Alpen & Provence - In het spoor van de Tour

Reis is zelf aan te passen
Rijd langs een paar van de mooiste en beroemdste plekken uit de geschiedenis van de Tour de France. Je maakt een afwisselende rondreis door de frisgroene bergen en eindigt in de Provence. Neem de stoeltjeslift naar de Alpenweiden vol bloemen waar je mooie wandelingen maakt.
  • charmante, speciaal geselecteerde hotels op mooie locaties
  • mooie afsluiting in Orange nabij de Mont Ventoux en Avignon
  • inclusief dagelijks ontbijt, 7 diners en multipass Portes du Soleil (o.a. gratis toegang skiliften)

Jouw reis

De Tour de France, de tijd van je leven. Je toert langs een paar van Frankrijks mooiste plekjes. Met de auto, maar de fiets kan natuurlijk mee. 

Je begint in Gérardmer in de Vogezen. Hier werd in 1905 de eerste bergetappe uit de Tour verreden. Dan reis je naar de Alpen, waar je logeert in twee prachtige regio's vol wielergeschiedenis. Bezoek zeker even de Zoetemelkbocht op Alpe d’Huez. 

Via het Lac de Serre-Ponçon en Nationaal Park Les Ecrins rijd je naar de Provence. Je eindigt in Orange, een leuk stadje in de Vaucluse.

Ik ga naar Frankrijk, ik kom nooit meer terug - The Amazing Stroopwafels

Je verblijft in...
Je logeert eerst in Le Grand Hotel et Spa in het centrum van Gérardmer, met een gezellige bar, een binnen- en buitenzwembad en een prachtig wellnesscentrum. 

Dan verhuis je naar Hotel Alpina in Les Gets, een uitstekend familiehotel met een bijzonder goede keuken. Vanuit Hotel Le Cassini, gerund door een Nederlands echtpaar, rijd je zo naar Alpe d'Huez en de bergpas Col du Galibier. Dan naar Hotel Villa Borghèse in Gréoux-les-Bains. Tot slot het laatste charmehotel Le Glacier in hartje Orange.

Je verblijft in bovenstaande hotels op basis van logies en ontbijt inclusief zeven diners in verschillende hotels. 

Verlengen
Je voegt tijdens het boekingsproces gemakkelijk extra nachten toe bij elk verblijf, behalve het eerste hotel in de Vogezen.