Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Beeld kan niet gebruikt worden ivm copyright onbekend
Zomer Vakantiedeals
Trouwe-Ledenvoordeel     

10-daagse rondreis Toscane - vanuit Borgo Pian dei Mucini

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Glooiende heuvellandschappen met wijngaarden en boerendorpjes, slingerende cipressenlanen, een ongerepte kustlijn met sfeervolle kustplaatsjes en cultuursteden zoals Siena en Florence kenmerken de geliefde vakantiebestemming Toscane.
  • verken de iconische steden, het rustieke platteland en de mooie kust van deze wijnstreek
  • ontdek alle hoogtepunten vanuit drie landelijk gelegen hotels inclusief ontbijt
  • inclusief 2 wijnproeverijen (vanaf Brons) en 3x 3-gangendiner (vanaf Goud)

Jouw reis

Alle charmes en geheimen van magnifico Toscane in één reis! Ontdek de hoogtepunten en de verborgen schatten van het hart van Italië vanuit drie heerlijke, landelijk gelegen hotels.

Wissel een bezoek aan de door pijnboombossen omzoomde stranden af met cultuurhistorische plaatsen langs de kust van het beschermde natuurgebied de Maremma. Een uitje naar de scheve toren van Pisa en het historische Luca is natuurlijk een 'must-do'.

Rijd over de panoramische Viali dei Cipressi (de laan van de cipressen) naar het wijnstadje Bolgheri en ga op zoek naar de abdijen in het buitenaardse maanlandschap van Crete Senesi,

Stap terug in de tijd in de renaissancestad Florence (een begeleide stadwandeling is inbegrepen vanaf ANWB-kaartkleur Platina), verken het middeleeuwse stadje San Gimignano en strijk neer op het wereldberoemde plein van Siena, een architectonisch juweeltje. 

Kies je voor een autoritje in de zuidelijke richting? Dan kom je door de Val d'Orcia, dat gezien wordt als het mooiste stukje Toscane als het om landschappelijke schoonheid gaat.

Toscane staat natuurlijk ook bekend om zijn culinaire geneugten. Twee wijnproeverijen zijn inbegrepen vanaf ANWB-kaartkleur Brons. 

Je verblijft in...
Je begint de reis in Hotel Borgo Pian dei Mucini, op zo’n 19 kilometer van de schitterende Toscaanse kust, op 60 kilometer van schilderachtig middeleeuws Bolgheri en op 60 kilometer van Volterra, één van de mooiste dorpen van Italië. 

Vervolgens verhuis je naar het moderne Hotel Montaperti, in de heuvels bij Siena.

Tot slot overnacht je op slechts 28 kilometer van Florence, in het 14e-eeuwse landhuis Fattoria degli Usignoli. 

Je verblijft in alle bovengenoemde hotels (of gelijkwaardig in de omgeving) drie nachten op basis van logies en ontbijt. 

Deze reis andersom doen?
Bekijk dan de 10-daagse rondreis vanuit Fattoria degli Usignoli.

Overnachtingshotel
Wil je lekker uitgerust aankomen op je vakantiebestemming? Boek eenvoudig een overnachtingshotel

Verlengen

Dit arrangement kan niet worden verlengd.