Praktische informatie Israël

Vakantie Israël

Ga mee op vakantie naar Israël. Ga van Jerezulam naar Tel Aviv en neem een kijkje bij de mooiste plekken van Israël. En dat zijn er veel. Hier alvast een geweldig voorproefje van een heerlijke en indrukwekkende reis. We wensen je veel plezier!

Snel naar

Praktische info Israël

Tips vakantie Israël

Jeruzalem en Massada

Jeruzalem en Massada

Niet alleen in religieus opzicht, maar ook als toeristische bestemming is Israël het Beloofde Land. Met een huurauto rij je de mooiste routes: van natuurwonder naar bedevaartsoord.

Dode zee en meer van Galilea

Dode zee en meer van Galilea

Ga eens rondreizen door Israël met een huurauto. Absolute hoogtepunten van deze rondreis zijn het meer van Galilea en de Dode zee, een ervaring die je nooit meer wilt vergeten.

Haifa en Caesarea

Haifa en Caesarea

Langs het meer terug naar Tiberias en dan naar Haifa. Prachtige plekken die je moet zien. Neem ook een stop in Caesarea, 40 km verderop. Een bijzondere plek.

Bezienswaardigheden Tel Aviv

Bezienswaardigheden Tel Aviv

In Tel Aviv is de toekomst belangrijker dan het verleden. Met stranden in plaats van Bijbelse historie, bikini’s in plaats van keppeltjes en cultuur in plaats van conflict.

Tel Aviv met de huurauto

Tel Aviv met de huurauto

Van Caesarea helemaal tot aan Tel Aviv is het één en al goudgeel zandstrand. Ruim tijd in voor een verfrissende duik in de Middellandse Zee. En daarna Tel Aviv ontdekken...