Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Floor van Workum nieuwe directeur Unigarant

Op 1 juni start Floor van Workum (37) als nieuwe CEO bij Unigarant, het verzekeringsbedrijf van de ANWB. Ze volgt Peter Siewers op, die sinds 1 januari directeur Hulpverlening is binnen de ANWB.

Floor begon haar loopbaan als trainee bij de Rabobank en bekleedde daar verschillende functies, waaronder die van hoofd Energietransitie Retail. De laatste jaren was ze verantwoordelijk voor het opzetten en besturen van Vista Hypotheken, een hypotheekverstrekker gericht op jonge huizenkopers en het verduurzamen van de woningmarkt.

Maatschappelijke impact maken

Floor: “Na 13 jaar Rabobank begin ik aan een nieuwe uitdaging in de verzekeringswereld. Een nieuwe omgeving, maar met veel van dezelfde thema’s. Bijvoorbeeld de vraag hoe je rendement combineert met maatschappelijke impact. Unigarant heeft de afgelopen jaren laten zien dat innovatie en maatschappelijke relevantie hand in hand kunnen gaan. Denk bijvoorbeeld aan de Veilig Rijden Autoverzekering, gericht op het verbeteren van verkeersveiligheid. Ik heb er veel zin in om samen aan de toekomst van Unigarant en de ANWB te werken.”

Als directeur Unigarant komt Floor ook in het directieteam van de ANWB.