Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Zelf je rondreis samenstellen: ANWB Reisopmaat

Vandaag brengt de ANWB een nieuw reisplatform op de markt: Reisopmaat. Met dit platform kunnen leden en niet-leden zelf hun reis samenstellen op één website: anwbreisopmaat.nl. De klant bepaalt alles: de bestemming, accommodaties en het vervoersmiddel. En dat met de betrouwbaarheid van de ANWB.

ANWB Reizen wil er zeker van zijn dat klanten de hoogtepunten van een bestemming niet missen. Daarom hebben reisspecialisten meer dan 50 voorbeeldroutes samengesteld, die de klant kan aanpassen naar de persoonlijke wensen. Voor extra inspiratie laat Reizen een kaartje zien met meer dan 1.000 hoogtepunten en tips. Op ANWB Reisopmaat vind je verder zo’n 400.000 hotels over de hele wereld. En wil je onderweg liever logeren bij familieleden? Ook dat is mogelijk. Dus kies zelf je bestemming, je accommodatie en je favoriete vervoersmiddel.

12 landen

ANWB Reisopmaat is vanaf nu beschikbaar voor Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, de Verenigde Staten, Canada, Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. Meer landen volgen later. ANWB Reisopmaat blijft daarmee continu inspelen op de ontwikkelingen in de reisbranche en de wensen van klanten.
Bekijk het nieuwe reisplatform op anwbreisopmaat.nl.