Nieuwsoverzicht

Zoeken

17 nieuwsberichten

 1. Marjon Kaper nieuwe directeur ANWB Reizen

  31 augustus 2017

  De nieuwe directeur ANWB Reizen heet Marjon Kaper. De 46-jarige opvolger van Greet Locquet gaat op maandag 6 november aan de slag in haar nieuwe functie.

 2. Veilig Rijden Autoverzekering met 15% kennismakingskorting

  29 augustus 2017

  Mensen die twijfelen welke autoverzekering het beste bij hen past, mogen de Veilig Rijden Autoverzekering een jaar lang uitproberen met een kennismakingskorting van 15%.

 3. ANWB en Human Nature op Bontvrijlijst

  29 augustus 2017

  Sinds deze zomer staan Human Nature en de ANWB Winkels op de Bontvrijlijst van dierenbeschermingsorganisatie Bont voor Dieren.

 4. Reis & Inspiratiedagen van FOX, verre reizen van ANWB

  25 augustus 2017

  Van plan om een groepsrondreis, singlereis of privé rondreis naar een mooie verre bestemming te maken? Laat je op ontspannen wijze informeren over de reizen van FOX.

 5. Rijksmuseum op zee

  25 augustus 2017

  Nieuwtje aan boord bij Holland America Line: op het cruiseschip ms Westerdam valt de eerste varende dependance van het Rijksmuseum te bewonderen.

 6. Interview - Een dag in het leven van een MAA-piloot

  24 augustus 2017

  Marco van den Berg is helikopterpiloot en Chief pilot van de Lifeliner 2. Zijn standplaats is vliegveld Zestienhoven in Rotterdam.

 7. Interview - Van spoedtransport naar geïnteresseerde patiënten

  23 augustus 2017

  Sinds eind november vervoert ANWB-dochter Medical Air Assistance in opdracht van de Regionale Ambulancevoorziening Fryslân patiënten van de Friese Waddeneilanden naar ziekenhuizen aan wal. Amanda Tijben is een van de piloten. Ze geeft ook leiding aan andere piloten van de traumateams.

 8. 6 x 5 sterren voor ANWB Autoverzekeringen Volledig Casco

  22 augustus 2017

  Voor het 6e jaar op rij heeft de ANWB Autoverzekering Volledig Casco van Moneyview 5 sterren gekregen voor de voorwaarden.

 9. Wegenwacht extreem druk bij uittocht festivalgangers Lowlands

  21 augustus 2017

  De Wegenwacht heeft het vandaag bij de grote uittocht van Lowlands extreem druk gehad. “We zijn van 8.15 tot 16.30 uur non-stop bezig geweest”,  blikt Dirk Hanekamp terug.

 10. Wegenwacht zet meer plateauwagens in

  21 augustus 2017

  De Wegenwacht breidt het aantal plateauwagens uit van 3 naar 5. Vanaf half september worden ze ingezet vanuit Wegenwacht Service Center Ypenburg.