Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Navigatie app van de ANWB

  • Info over tankstations, laadpalen, hotels en meer
  • Ontvang veiligheidsmeldingen
  • Ook voor Android Auto en Apple CarPlay
Download gratis 

De navigatie app van de ANWB

Zorgeloos navigeren met actuele verkeersinformatie

Ga goed voorbereid op weg met onze gratis navigatie app. Een trouwe planner van je route, zoals je die van ANWB gewend bent. Kies zelf of je eventueel tolwegen, snelwegen of veerboten wilt vermijden. Door de vele unieke functies kan je files ontwijken op je route, kan je veiligheidsmeldingen ontvangen en vind je goedkope tankstations en beschikbare laadpalen. En de navigatie app van ANWB biedt zelfs nog veel meer handigheden.

 

Waarom is dit de beste navigatie app?

 

Langs je route

Langs je route krijg je veel handige informatie op de kaart met extra toelichting. Je ziet de tankstations, actuele brandstofprijzen en beschikbare laadpalen en snellaadstations. Ook hotels van booking.com staan tot je beschikking.

Meer over tanken en laden 
 

Veiligheidsmeldingen

Ontvang onderweg automatisch veiligheidsmeldingen van onverwachte situaties en obstakels op de weg. Bijvoorbeeld als er een ambulance aankomt, als je een schoolzone nadert, als er een ongeluk is gebeurd, bij wegwerkzaamheden of als de matrixborden aangaan. Dat is prettig thuiskomen.

Meer over meldingen 
 

Op je bestemming

Ben je aangekomen op je bestemming? Vind dan een laadpaal, tankstation of parkeerplek in de buurt. Sorteer eenvoudig op prijs, afstand of laadsnelheid. En wat dacht je van ANWB Ledenvoordeel? Van pretpark tot museum. Je kan direct vanuit de navigatie app tickets bestellen - vaak met korting - en eenvoudig naar de attractie navigeren.

Meer dan alleen een navigatie app


Real-time verkeersinformatie

Je kent de ANWB verkeersinformatie waarschijnlijk van de radio. Dankzij real-time updates is deze betrouwbare informatie ook in de navigatie app beschikbaar.

Naast file-informatie over alle Nederlandse snelwegen en N-wegen, krijg je ook wegwerkzaamheden, afsluitingen, flitsers en drukte in de steden te zien.

Actuele kaarten van heel Europa... ook offline

Je navigeert altijd met de meest actuele kaarten. Niet alleen van Nederland, maar van heel Europa. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Geen internet? Geen probleem. De navigatie app is ook offline beschikbaar, zodat je altijd de weg kunt vinden.

Meer mogelijkheden

Apple CarPlay en Android Auto

Heb je een iPhone of Android telefoon? Dan kan je de Onderweg app vaak ook op het scherm van je auto gebruiken. Je auto moet wel geschikt zijn voor Apple Carplay of Android Auto. Met je autoscherm navigeer je dan net zo eenvoudig als op je telefoon.

Wegwerkzaamheden vooraf al gemeld

Door een unieke samenwerking met de Nederlandse overheid kunnen we geplande wegwerkzaamheden al vooraf aan je melden. Deze vooraankondigingen zie je zowel op je route als in het overzicht met alle wegwerkzaamheden. 

8,8

De navigatie app van de ANWB

krijgt van gebruikers een
Gebaseerd op 89.100 reviews