Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

4 tips onbezorgd onderweg met de ANWB Onderweg app

Zo stap je relaxed in de auto, elke dag weer

Je kent het wel, je wil snel navigeren naar een benzinepomp terwijl je aan het rijden bent, maar dan moet je alles opnieuw instellen. En dat is geen goed idee onder het rijden. Of je loopt in een onbekende stad en kunt de parkeergarage waar je hebt geparkeerd niet meer terugvinden. Dat is nu voorgoed verleden tijd.

Parkeergarages, je auto makkelijker terugvinden, goedkoop tanken en navigeren: wat als je alles in één oogopslag zou kunnen zien, checken en boeken? En ook nog verkeersmeldingen krijgt die essentieel zijn voor jouw route? En zou het niet fijn zijn, mocht je pech hebben, om je geen zorgen te hoeven maken over het bellen van de pechdienst? Om van tevoren, onderweg en zelfs op plaats van bestemming tal van slimme adviezen te krijgen?

Goed nieuws, want de ANWB biedt je dit allemaal met de ANWB Onderweg app. We hebben ’m volledig vernieuwd en uitgedost met allerlei slimme, leuke opties die zelfs voor jou werken als je de app niet actief gebruikt. Dit zijn functies die elke automobilist kan gebruiken om zorgeloos de weg op te gaan, elke dag. Naar werk, op vakantie, naar vrienden en familie of gewoon lekker toeren in je eentje.

4 tips voor een zorgeloze autorit

 1. Kies de goedkoopste tankstations en route
  Je bent lekker van A naar B aan het navigeren, maar je moet hoognodig tanken of laden. Dat kan. In een handig overzicht zie je in een oogopslag waar je dichtbij kunt tanken, welke pomp de goedkoopste is en welke laadpunten er beschikbaar zijn.
   
 2. Altijd de beste parkeerplek
  Ben je in een stad op zoek naar een goede en betaalbare parkeerplek? Open je app en kies de dichtstbijzijnde of goedkoopste parkeermogelijkheid. Je kunt ook van tevoren een parkeergarageplek reserveren.
   
 3. Vind je auto terug
  Ben jij ook zo vaak op zoek naar de plek waar je de auto hebt geparkeerd? Start je een parkeertransactie in de app, dan vind je altijd de straat/parkeergarage terug waar je auto staat geparkeerd. Dubbel handig!
   
 4. Een gewaarschuwd mens telt voor twee
  De app stuurt waarschuwingen over een file of spookrijder en bijvoorbeeld dat het onderweg glad is of je even je snelheid aan moet passen vanwege een trajectcontrole. Handige notificaties die ook werken als je de app niet actief gebruikt. Alles voor een zorgeloze rit.

Download ook de ANWB Onderweg app en geniet nog meer van je autorit.

Nu10%korting
De beste pechhulp, altijd dichtbij 

We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen. Nu met 10% korting op Wegenwacht Europa Standaard.

Je auto verzekeren 

Met een ANWB Autoverzekering ben je altijd verzekerd van de beste hulp bij een botsing of andere autoschade. Zo kun jij zonder zorgen de weg op.

Vanaf379,-p.m.
Private Lease van ANWB 

Zorgeloos autorijden voor een vast bedrag per maand. Nu als aanbieding: elektrische peugeot 3-208.

Downloadgratis
ANWB Onderweg app 

Alles voor onderweg in 1 app: brandstofprijzen en laadpalen zoeken, files vermijden, parkeren en pech melden.