Parkeer jezelf op de bank en test de ANWB Parkeren app

Gratis thuis proberen

Betaald parkeren, leuker kunnen we het niet maken. Wel makkelijker én goedkoper. Met ANWB Parkeren. Wil jij het thuis op bank gratis uitproberen? Dat kan! Ook als je klant bent bij een andere parkeeraanbieder.

Herken je dit? Iedere keer zoeken naar een parkeerautomaat, uitvogelen hoe die werkt en vooraf niet weten hoe lang je wilt parkeren. Dan is ANWB Parkeren de oplossing. ANWB-leden parkeren makkelijker en voordeliger met hun mobiele telefoon en de ANWB Onderweg app, de alles-in-1 app voor verkeersinformatie, parkeren en tanken. Volgens de Consumentenbond de meest betrouwbare parkeerapp (test parkeerapps juni 2018).

Hoe werkt mobiel parkeren?

Je start de parkeertijd met de app. De controleur ziet aan de hand van je kenteken dat de betaling loopt. Uitgeparkeerd? Stop de tijd met de app. Je betaalt het parkeergeld en de transactiekosten achteraf via je bankrekening. ANWB-leden betalen met ANWB Parkeren altijd het laagste parkeertarief en krijgen 6 cent korting op de transactiekosten. Daarmee zijn de transactiekosten lager dan het geld dat je had ‘weggegeven’ aan onnodige parkeerminuten. Zo bespaar je tot 20% ten opzichte van de parkeerautomaat.

Voordelen ANWB Parkeren

  • 6 Cent korting per transactie na gratis registratie op anwb.nl/mobielparkeren
  • Geen toeslag als je betaalt met creditcard 
  • Gratis herinneringen via de ANWB-app.

Gratis thuis proberen

Vraag een gratis login aan op anwb.nl/mobielparkeren en ervaar hoe makkelijk parkeren met de ANWB is. Download de app op anwb.nl/app en parkeer fictief in testzone 999999. Je bent vrij om alle functies van de app te ontdekken, zoals de gratis herinneringen. Testen kan zo vaak en lang je wilt. Ook als je klant bent bij een andere parkeeraanbieder.

Hoe werkt ANWB Parkeren met de ANWB Onderweg app?