Test gratis de parkeerapp ANWB Onderweg thuis op de bank

Gratis thuis proberen

Betaald parkeren, leuker kunnen we het niet maken. Wel makkelijker én goedkoper. Met ANWB Parkeren. Wil jij het thuis op bank gratis uitproberen? Dat kan met onze testzone 999999! Ook als je klant bent bij een andere parkeeraanbieder.

Herken je dit? Iedere keer zoeken naar een parkeerautomaat, uitvogelen hoe die werkt en vooraf niet weten hoe lang je wilt parkeren. Dan is ANWB Parkeren de oplossing. ANWB-leden parkeren makkelijker en voordeliger met hun mobiele telefoon en de ANWB Onderweg app, de alles-in-1 app voor verkeersinformatie, parkeren en tanken. Volgens de Consumentenbond de meest betrouwbare parkeerapp (test parkeerapps juni 2018).

Hoe werkt mobiel parkeren?

Je start de parkeertijd met de app. De controleur ziet aan de hand van je kenteken dat de betaling loopt. Uitgeparkeerd? Stop de tijd met de app. Je betaalt het parkeergeld en de transactiekosten achteraf via je bankrekening. ANWB-leden betalen met ANWB Parkeren altijd het laagste parkeertarief en krijgen ook nog 6 cent korting op de transactiekosten. Daarmee zijn de transactiekosten lager dan het geld dat je had ‘weggegeven’ aan onnodige parkeerminuten. Zo bespaar je tot 20% ten opzichte van de parkeerautomaat.

Voordelen ANWB Parkeren

  • 6 Cent korting per transactie na gratis registratie op anwb.nl/mobielparkeren
  • Geen toeslag als je betaalt met creditcard 
  • Gratis herinneringen via de ANWB Onderweg-app.
  • Betrouwbaarste parkeerapp
  • Eerste 30 dagen geen transactiekosten

Gratis thuis proberen met testzone 999999

Vraag een gratis login aan op anwb.nl/mobielparkeren en ervaar hoe makkelijk parkeren met de ANWB is.

Download de ANWB Onderweg app via anwb.nl/app en parkeer fictief in testzone 999999 (6 x 9).

Je bent vrij om alle functies van de app te ontdekken, zoals de gratis herinneringen. Testen kan zo vaak en lang je wilt. Ook als je klant bent bij een andere parkeeraanbieder.


Hoe werkt ANWB Parkeren zonder de ANWB Onderweg app?

Heb je onderweg geen internet op je telefoon of wil je liever via een belverbinding een parkeertransactie starten? Dat kan ook met ANWB Parkeren. Je belt (na de gratis registratie) dan 088-2742536 en toetst de zonecode in. Ben je klaar met parkeren dan bel je ditzelfde nummer weer en je kunt de transactie direct stoppen.