Advies en informatie

Advies en informatie

Een van de voordelen van het ANWB-lidmaatschap is alle gratis deskundige en onafhankelijke advies en informatie. Bijvoorbeeld in de vorm van routekaarten, de Vakantiehulp app, de Kampioen of het Expert platform.

Advies en informatie

Voor alles wat je wilt én moet weten

Stel je vraag aan de experts

Vind het antwoord op al je vragen over mobiliteit, vakantie en vrije tijd en deel jouw tips en ervaringen
Verkeersinformatie

Verkeersinformatie

Goed voorbereid de weg op

Weten waar de files staan? Waar er geflitst wordt op de Nederlandse snelwegen? Waar wegwerkzaamheden gepland zijn? Bekijk onze Verkeer-pagina's.

Apps

Apps

Handig voor onderweg

We hebben apps voor onderweg met onder andere verkeersinformatie en waterkaarten en apps om eropuit te gaan, zoals ledenvoordeel en fietstroutes.

Bekijk alle tests op het gebied van

Lid worden

Voor slechts € 15,- per jaar profiteer je van alle kortingen en voordelen van het ANWB lidmaatschap.

Kampioen

Kampioen

10 x per jaar op je deurmat

Avonturier of stadsbezoeker, fietsfanaat of autofreak in de Kampioen lees je de leukste ideeën en tips, tests en wetenswaardigheden.

Landeninformatie

Landeninformatie

Goed voorbereid op reis

Alles wat je moet weten vóórdat je op reis gaat, verkeersregels, alternatieve routes en bezienswaardigheden over bijna alle Europese vakantielanden.

Forums

Forums

Samen weten we meer

Lees de ervaringen van andere leden, deel je ervaringen en stel je vragen over fietsen, kamperen of garages en onderhoud op onze forums.

Ook daarom ben je lid

Ledenvoordeel

Ledenvoordeel

Profiteer van korting in onze ANWB (web)winkel, van dagjes uit of geniet van fijne extra’s bij je reis. Hoe langer lid, hoe meer voordeel!

Belangenbehartiging

Belangenbehartiging

Of het nu gaat om mobiliteit of vrije tijd en vakantie: wij zetten ons in voor wat jij belangrijk vindt en laten jouw stem horen in Den Haag en Brussel.

ANWB helpt Nederland op weg

ANWB helpt Nederland op weg

Bewegingsvrijheid voor jong en oud. Wij zetten ons er voor in om dát mogelijk te maken. Een leven lang mobiel, op een zo veilige en duurzaam mogelijke manier. Ook als het even tegenzit.

Andere leden bekeken ook