Korting met Show your Card!

Korting met Show your Card!

Korting over de hele wereld op vertoon van je ANWB-lidmaatschapspas. Voordeel bij autoverhuurders, horeca en uitjes.

Show your Card!

Ledenvoordeel in het buitenland

Naast het reguliere Ledenvoordeel in Nederland, ontvang je met je ANWB-lidmaatschapspas ook voordelen in het buitenland. Dit voordeelprogramma wordt Show your Card (of Show your Card & Save) genoemd.

Show your Card voordelen

Om gebruik te kunnen maken van deze buitenlandse voordelen heb je je ANWB-lidmaatschapspas nodig. Hierop staat op de achterzijde rechtsonder het Show your Card-logo vermeld en rechtsboven de clubcode.

  • Tot 10% ledenvoordeel op de huur van een auto bij Hertz.
  • 10% ledenvoordeel op eten, niet-alcoholische drankjes en veel merchandise bij Hard Rock Cafe in Europa en Noord-Amerika.

Naar Show your Card

Ledenvoordeel in de Verenigde Staten

Omdat de ANWB lid is van de FIA en de GMA, kunnen ANWB-leden gebruikmaken van de volgende diensten bij zusterclub AAA (American Automobile Assocation) in de Verenigde Staten:

  • AAA papieren kaarten, AAA Tourbooks en AAA Travel producten, diensten en accessoires zijn verkrijgbaar in AAA Club kantoren.
  • Standaard hulp bij pech onderweg – bekijk de Emergency Roadside Assistance.

Voor deze diensten moeten ANWB-leden een geldige lidmaatschapskaart tonen op het moment van de service.

Show your Card in de Verenigde Staten

Om van Show your Card-voordelen gebruik te maken in de Verenigde Staten heb je een aanvullende pas nodig. De partners ter plaatse kunnen je vragen deze aanvullende pas te laten zien, samen met je ANWB-lidmaatschapspas.

Download gratis de aanvullende pas

De tijdelijke AAA-kortingskaart is alleen bedoeld voor de kortingen die vermeld staan op deze pagina. Op de pagina staat ook uitgelegd hoe je gebruik kunt maken van de kortingen. Je dient altijd de tijdelijke AAA-kortingskaart plus een geldige ANWB-ledenpas bij je te hebben om te kunnen profiteren van deze kortingen.