Meest gestelde vragen Land van ANWB

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen met antwoord over ANWB Tickets. Kijk of jouw vraag in de top 7 meest gestelde vragen hieronder staat of zoek jouw vraag op via het keuzemenu hiernaast.

Top 7 meest gestelde vragen

Het ANWB Ticket wordt binnen 5 minuten verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. De tickets kunnen in de spambox, junkmail of ongewenste e-mail terecht komen. Controleer deze map dus altijd goed na je bestelling. Heb je de tickets na 10 minuten nog niet ontvangen en heb je de ongewenste e-mail gecheckt? Neem dan contact op met het Leden Service Center.

De reguliere prijzen die genoemd worden op de website van het Land van ANWB, zijn altijd de kassaprijzen van het betreffende uitje.
De online toegangsprijzen van het uitje worden bij Land van ANWB niet vermeld. 

Je dient je lidmaatschapsnummer in te typen. Je kunt een foutmelding krijgen als je jouw lidmaatschapsnummer kopieert en plakt in het lidmaatschapsnummerveld.

Ben je een zakelijk lid? Neem dan contact op met ANWB Zakelijk om na te vragen hoe jij tickets kunt bestellen.

Je kunt veilig betalen met iDEAL, creditcard en de ANWB Cadeaucard. Betalen met elke andere cadeaukaart, zoals de Podium Cadeaukaart, is niet mogelijk.
Het is niet mogelijk om geld over te boeken of om achteraf te betalen. 

De betaling wordt gecontroleerd en akkoord bevonden door jouw bank. Het kan voorkomen dat tijdens dit controleproces de betaling wordt afgebroken. Is het geld niet van je rekening afgeschreven? Controleer dan eerst of jouw bank last heeft van een storing. Is dat niet het geval, neem dan contact op met het Leden Service Center om na te gaan of jouw betaling daadwerkelijk niet gelukt is. Plaats geen nieuwe bestelling voordat je dit zeker weet: bestellingen kunnen niet worden teruggedraaid en/of terugbetaald. 

Voor enkele theatervoorstellingen is het mogelijk om zelf te kiezen op welke stoelen je komt te zitten. Zodra je op 'Bestel tickets' klikt en in de kalender een datum hebt gekozen, krijg je de optie ‘met plattegrond’ te zien. Door hier op te klikken komt er een plattegrond in beeld waarop je kunt zien welke stoelen er beschikbaar zijn.
Als je voor de optie ‘automatische stoelkeuze’ kiest, krijg je de best beschikbare plekken die via Land van ANWB voor de verkoop zijn toegewezen. Het is niet mogelijk om vooraf aan te geven welke stoelen dit zijn.

Je kunt, onder bepaalde voorwaarden, het theaterticket omboeken naar een andere datum. Zo kunnen de tickets alleen omgeboekt worden als de voorstellingsdatum waar je nu tickets voor hebt, nog in de verkoop is via Land van ANWB. De omboekingskosten bedragen € 4,05 per ticket. Stuur een e-mail naar tickets@anwb.nl o.v.v. je ordernummer indien je hier gebruik van wil maken. Je ontvangt dan per mail de verdere informatie.

Theatertickets koop je altijd inclusief een annuleringsverzekering. Onder bepaalde voorwaarden, zoals ziekte of een sterfgeval, kan de bestelling geannuleerd worden. Stuur een e-mail naar tickets@anwb.nl om de polisvoorwaarden en het aangifteformulier aan te vragen. Lees altijd goed de polisvoorwaarden om na te gaan of je in aanmerking komt voor de annuleringsverzekering. Het aangifteformulier mag gestuurd worden naar tickets@anwb.nl, waarna het wordt doorgestuurd naar Unigarant. Deze partij beoordeelt de aangifte.