Kom kamperen met eigen kampeermiddel

Het ANWB Kampeerweekend 2019

Kom (proef-)kamperen!

In het weekend van 10 t/m 12 mei organiseert de ANWB een (proef-)kampeerweekend op camping de Kleine Wolf in Stegeren, Overijssel. Tijdens het weekend zijn er activiteiten voor jong en oud, zoals een Pleinfeest of een Moederdagpicknick.

Kamperen, dat is terug naar de natuur, buiten leven, genieten van de zon, vrienden maken en een gevoel van vrijheid. Zomaar wat kreten die kampeerders noemen als ze hun liefde voor kamperen beschrijven. Het gelukzalige gevoel, dat gunnen we iedereen.

Altijd al eens een camper, caravan of tent willen proberen? Of willen ervaren hoe leuk kamperen voor kinderen is? Kom dan proefkamperen!

Wij kiezen voor jou het meest geschikte kampeermiddel, rekening houdend met jouw gezinssamenstelling en jouw overige wensen. Deze wensen kan je doorgeven wanneer wij contact met je opnemen.

Maar ook als ervaren kampeerder kun je een kampeermiddel uitproberen. Altijd al een keer willen slapen in een camper of wil je de overstap maken naar een ander kampeermiddel? Dit is de kans om iets uit te proberen. Natuurlijk is het ook mogelijk om met je eigen camper, caravan, vouwwagen of tent te komen.

Houd je van meer luxe? Kies dan voor de derde optie: een huuraccommodatie. Zo ervaar je toch de sfeer op de camping, maar slaap je met meer comfort. We hebben beschikbaar:

Nieuwsgierig? Bekijk het programma en de arrangementsprijzen voor het ANWB Proefkampeerweekend. Wees er snel bij, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

 

Welk arrangement kies jij?

Een ANWB kampeermiddel

Een ANWB kampeermiddel

Je wilt proberen of kamperen iets voor je is? Reserveer dan een camper, caravan, vouwwagen, daktent of iets anders!

  • Prijs: vanaf € 150,-*
  • € 19,- p.p. extra vanaf 3 jaar

Reserveer nu

*Prijs is gebaseerd op 2 personen

Mijn eigen kampeermiddel!

Mijn eigen kampeermiddel!

Ook met je eigen camper, caravan, vouwwagen en tent ben je welkom.

  • Prijs: vanaf € 130,-*
  • € 19,- p.p. extra vanaf 3 jaar


Reserveer nu

*Prijs is gebaseerd op 2 personen 

Een huuraccommodatie

Een huuraccommodatie

Houd je meer van luxe? Dan hebben we een huuraccommodatie beschikbaar. Zo ervaar je toch de sfeer op een camping.

  • Prijs: vanaf 350,-*


Reserveer nu

*Prijs gebaseerd op 2 personen

Het ANWB Kampeerweekend wordt mede mogelijk gemaakt door: