Kom ook proefkamperen!

Kom proefkamperen tijdens het ANWB Kampeerweekend!

Is kamperen iets voor jou?

Altijd al eens een caravan willen proberen? Of ervaren hoe leuk het is om met je kinderen in een tent te overnachten? In het weekend van 20 t/m 22 april organiseert de ANWB een kampeerweekend op camping De Wildhoeve in Emst. Natuurlijk gaan we ook samen barbecueën, spelen, knutselen, theater kijken en nog veel meer. Kom een weekend lang genieten in het Gelderse Emst.

Let op: we hebben alleen nog plaatsen voor kampeerders die met eigen kampeermiddel komen.

Genoeg te doen voor de kinderen

Ieder kind dat komt kamperen kan een mooi avontuur beleven door mee te doen met Ontdek de Kleine Wonderen en zo Woudloper van het Loo worden. Tijdens het kampeerweekend is er een vrijblijvend recreatieprogramma met onder andere:

  • Knutselen
  • Theatervoorstelling van Theaterfiets
  • Survival voor de jeugd vanaf 5 jaar (Het klimbos Veluwe komt met een tokkelbaan)
  • Een spel- en speurtocht naar wilde zwijnen
  • Natuur wandelpuzzeltocht voor jong en oud

Optioneel: ontbijtpakketten

Ontbijtpakket  met een lekker ontbijt om de dag goed en gezond te beginnen met diverse broodjes,croissant, roomboter, jong belegen boerenkaas en speciale kaas van kaasboerderij Den Hoek, twee soorten vleeswaren van Slagerij ter Weele, zoet beleg, biologisch eitje, biologische yoghurt, fruit van het seizoen, verse Jus d’ Orange voor € 25,- per 2 personen. Er is ook een kinderontbijt met een broodje, croissant, zoet beleg, roomboter, biologisch ei,  biologische yoghurt, fruit en een leuke verrassing voor € 7,50 per kind.

Ga mee met de Ochtend Wildspeurtocht

Bij de wildspeurtocht ga je met een natuurgids op zoek naar het Veluwse wild. Tijdens de wandeling wordt er gespeurd naar edelherten, damherten, reeën en wilde zwijnen. Ook vertelt de natuurgids veel over het aanwezige wild. Er is grote kans dat je tijdens de wandeling wild tegenkomt. De tocht is zondagochtend 22 april 2018 om ongeveer 06:00 uur. Maximaal aantal deelnemers is 30 en de kosten zijn € 4,50 per persoon.

Ja, ik kom kamperen met eigen kampeermiddel!

Let op: bovenstaande link brengt je naar een boekingspagina voor 2 personen. Als je met meer personen wilt komen, vul dan het gewenste aantal personen in met de datum 20 t/m 22 april 2018 op deze pagina.

Bij vragen of onduidelijkheden kun je contact opnemen met de afdeling camping reserveringen, telefoonnummer 088 269 7113

Het ANWB Kampeerweekend wordt mede mogelijk gemaakt door: