Niet-elektrische fietsen etalagebeeld herfst

Niet-elektrische fietsen

Fietsen heb je in allerlei soorten en maten, maar welke fiets is geschikt voor jou? Op deze pagina vind je informatie over verschillende soorten fietsen en helpen wij jou om een goede fiets te kopen.

Fiets kopen

Fiets kopen

Bij het kopen van een fiets komen er veel vragen op je af. Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken, zodat je lang kunt genieten van je nieuwe fiets.

Mountainbike

Mountainbike

Ga jij er graag op uit met je mountainbike? Wij geven je tips om je rit leuker en veiliger te maken en helpen je met het kopen van een nieuwe mtb.

Bakfiets

Bakfiets

De populaire bakfiets wordt nog steeds veel gekocht. Weet jij al waar je op moet letten bij het kopen? Wij leggen het je graag uit. 

Schoolfiets

Schoolfiets

Een stevige schoolfiets is een must voor scholieren. Met onze tips koop jij een goede fiets voor je kind, zodat je tiener er veilig op los kan fietsen.  

Kinderfiets

Kinderfiets

Is jouw kind toe aan een nieuwe, échte fiets en zijn zijwieltjes niet meer nodig? We geven je 7 tips over waar een goede kinderfiets aan moet voldoen.

Vouwfiets

Vouwfiets

De vouwfiets is dankzij het compacte formaat een praktische tweewieler voor forens, stadsfietser en vakantieganger. We geven je een aantal aanschafschaftips.

Eropuit met de fiets

ANWB Gastvrij Pluspunten

ANWB Gastvrij Pluspunten

Toe aan een pauze tijdens je fietstocht? Bij onze Gastvrij Pluspunten kun je heerlijk even uitpuffen onder het genot van iets lekkers. 

ANWB Fietspas

ANWB Fietspas

Met de ANWB-fietspas heb je altijd Wegenwacht Fiets Service, een gratis fietscheck voor je (elektrische) fiets en nog veel meer voordelen.

Fietsroutes

Fietsroutes

Met onze fietsknooppuntenplanner, fietsroutes en routeplanner kun je zelf fietsroutes opzoeken en maken. Welke heeft jouw voorkeur?