Niet-elektrische fietsen etalagebeeld herfst

Niet-elektrische fietsen

Fietsen heb je in allerlei soorten en maten, maar welke fiets is geschikt voor jou? Op deze pagina vind je informatie over verschillende soorten fietsen en helpen wij jou om een goede fiets te kopen.

Fiets kopen

Fiets kopen

Bij het kopen van een fiets komen er veel vragen op je af. Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken, zodat je lang kunt genieten van je nieuwe fiets.

Stadsfiets

Stadsfiets

De stadsfiets is de meest gebruikte fiets in Nederland. Klassiekers zijn de omafiets, moederfiets en transportfiets. Wil jij een stadsfiets kopen? Bekijk onze aankooptips.

Kinderfiets

Kinderfiets

Is jouw kind toe aan een nieuwe, échte fiets en zijn zijwieltjes niet meer nodig? We geven je 7 tips over waar een goede kinderfiets aan moet voldoen.

Mountainbike

Mountainbike

Ga jij er graag op uit met je mountainbike? Wij geven je tips om je rit leuker en veiliger te maken en helpen je met het kopen van een nieuwe mtb.

Bakfiets

Bakfiets

De populaire bakfiets wordt nog steeds veel gekocht. Weet jij al waar je op moet letten bij het kopen? Wij leggen het je graag uit. 

Schoolfiets

Schoolfiets

Een stevige schoolfiets is een must voor scholieren. Met onze tips koop jij een goede fiets voor je kind, zodat je tiener er veilig op los kan fietsen.  

Gezinsfiets

Gezinsfiets

Lekker fietsen met kleine kinderen? Dan ontkom je niet aan een gezinsfiets. Met onze informatie koop jij de perfecte gezinsfiets. 

Vouwfiets

Vouwfiets

De vouwfiets is dankzij het compacte formaat een praktische tweewieler voor forens, stadsfietser en vakantieganger. We geven je een aantal aanschafschaftips.

Eropuit met de fiets

ANWB Gastvrij Pluspunten

ANWB Gastvrij Pluspunten

Toe aan een pauze tijdens je fietstocht? Bij onze Gastvrij Pluspunten kun je heerlijk even uitpuffen onder het genot van iets lekkers. 

Wegenwacht Fiets

Wegenwacht Fiets

Met Wegenwacht Fiets Service ben je verzekerd van pechhulp onderweg, juridische hulp bij een fietsongeval en een gratis fietscheck voor je (elektrische) fiets.

Nog meer inspiratie en tips

Nog meer inspiratie en tips

Ideeën opdoen voor een fietsroute? Laat je inspireren door onze tips en routes met een thema.

Speciaal voor jou geselecteerd