Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Phantasialand

Tot € 12,- korting

Beleef een phantastische dag in Phantasialand!

Samen de meest onvergetelijke momenten beleven

Ontdek Phantasialand en beleef met de hele familie wereldwijd unieke attracties en spetterende shows! Phantasialand, gelegen in Brühl bij Keulen, vormt de perfecte bestemming voor een avontuurlijke familiedag of voor een betoverend verblijf in één van de drie prachtige themahotels. Phantasialand werd in 2020 door de leden van de ANWB verkozen tot 1 van de leukste uitjes over de grens.

In de zes themagebieden Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery geniet je van meer dan 40 attracties en wervelende shows. Er zijn volop attracties voor het hele gezin, ook voor de kleinsten is er veel te ontdekken en de waaghalzen onder ons beleven in Phantasialand de spannendste thrillrides. 

Ontdek de mysterieuze themawereld Klugheim en raas met Taron, de snelste en langste multi-lanceer-achtbaan van de wereld, door een imposant vulkaanlandschap! Deze spannende achtbaan verrast zelfs de dapperste achtbaanfan met twee megasnelle lanceringen en vliegensvlug bochtenwerk. Of stap in Raik, de snelste familie-boomerang-achtbaan in zijn soort, en scheer tussen Taron en de machtige rotsen van Klugheim door: eerst vooruit en daarna achteruit! Een spektakel voor jong en oud. 

Niet ver van Klugheim sta je ineens in Mexico, waar je op expeditie gaat in Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld. Favoriet van velen is hier ook de op hol geslagen mijntreinachtbaan Colorado Adventure. Scheer vervolgens vliegensvlug door Afrika in de meermaals bekroonde inverted coaster Black Mamba of klauter door de adventure trail dwars door de Afrikaanse jungle. Maak de droom van vliegen waar in  ’s werelds eerste Flying Coaster F.L.Y.   en reis terug naar de jaren 20 in “Rookburgh”

Ook aan de jongste bezoekers is gedacht. In het themagebied Fantasy kunnen de kleintjes hun hartje ophalen in de vele kinderattracties. 

NIEUW in 2024: interactief klimplezier voor het hele gezin

Waaghalzige klimtalenten, ondeugende junior avonturiers en rustige vogelspotters - samen beleven jullie het geweldige klimplezier voor het hele gezin bij AVORAS! Of je nu klimt, glijdt of interactieve verrassingen ontdekt: het is hoog onder de vleugels van de reuzenvogel. Ieder op zijn eigen manier ... en allemaal samen.

Verblijf direct in het park in het Aziatische themahotel Ling Bao of het Afrikaanse familiehotel Matamba

Geniet van een 2-, 3-daags pretparkarrangement Phantasialand - Hotel Ling Bao. Hoe langer lid, hoe meer voordeel bekijk het arrangement.
Geniet van een 2-, 3-daags pretparkarrangement Phantasialand - Hotel Matamba. Hoe langer lid, hoe meer voordeel bekijk het arrangement.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien een reservering te maken bij Phantasialand voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: Reserveren

Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering binnen 24 uur na aanschaf van het ANWB ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketvoorwaarden

  • Let op: je hebt na de aanschaf van het ANWB Ticket 24 uur de tijd om je reservering op de website van Phantasialand te voltooien!
  • Neem op de dag van je bezoek het ANWB Ticket samen met de reserveringsbevestiging in de mail mee naar Phantasialand: alleen de combinatie van beide documenten geven je toegang tot Phantasialand.
  • Het is mogelijk dat sommige bezoekdagen op de website van Phantasialand tickets goedkoper aangeboden worden, daarom raden wij je aan om eerst op de website te kijken of je wellicht goedkoper uit bent als je rechtstreeks een ticket koopt.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier dien je een gratis ticket voor aan te schaffen tijdens je bestelling bij de ANWB.
  • Je kunt de tickets laten controleren vanaf je telefoon/tablet. Phantasialand adviseert de tickets daarnaast altijd geprint mee te nemen.
  • Elk persoon vanaf 4 jaar dient een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen aan de ingang van Phantasialand.
  • Voor personen met een handicap is er een speciaal beleid, waardoor de toegang tot enkele acttracties verboden is. Er zijn dan tickets beschikbaar die voordeliger zijn. Kijk voor meer informatie op de website van Phantasialand.
  • Op de dag van je verjaardag heb je gratis toegang (geldig voor kinderen van 4 t/m11 jaar) tot Phantasialand! De jarige ontvangt het gratis ticket aan de ingang van Phantasialand op vertoon van een geldig ID-bewijs. De andere personen die met de jarige mee komen, dienen wel in het bezit te zijn van een ticket en reservering voor de bezoekdatum.
  • Phantasialand beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Parkeren kost € 7,-. Let op: je dient dit contant te betalen. Neem dit op voorhand mee, deze dien je namelijk bij het binnenrijden te voldoen.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.