Naar artikel

Siroopwafelfabriek

Tot € 1,45 korting

Verscholen in het hart van Gouda ligt de fabriek van de knapperigste siroopwafel van het land: de Kamphuisen siroopwafel.

Siroopwafelfabriek Kamphuisen

Al sinds 1810 vliegen de wafels als warme broodjes over de toonbank. Niet zo gek, want een Kamphuisen Siroopwafel is niet zo maar een stroopwafel!

Ontdek het verhaal achter Kamphuisen en stap zelf de wondere wereld van de bakkerijfabriek binnen. Eenmaal binnen komt de heerlijke, zoete geur van siroopwafels je tegemoet en kun je zelf ervaren hoe de lekkerste siroopwafels van Gouda gemaakt worden.

De Siroopwafelfabriek is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in hartje Gouda. Een bezoek aan de fabriek is een fantastische ervaring die je niet snel meer zal vergeten!

Wij bieden momenteel twee verschillende tickets aan voor Siroopwafelfabriek Kamphuisen:

  • Tickets inclusief rondleiding
  • Tickets inclusief rondleiding én koffie/thee met iets lekkers

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang, daar hoeft geen ticket voor te worden aangeschaft.
  • Er is geen parkeergelegenheid op locatie. Er zijn echter voldoende parkeerplaatsen in de nabije omgeving. Meer informatie over de parkeerterreinen en de tarieven zijn te vinden op de website van Gouda parkeerservice.
  • Check hier de oplaadpunten in garages.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar de Siroopwafelfabriek te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.