Naar artikel

Madame Tussauds

€ 4,- korting

Madame Tussauds Amsterdam is de place to be voor jong en oud.

Stap binnen in een wereld vol glitter en glamour!

Drink voordat je de sterren van de hemel zingt samen met Ariana Grande en Adele nog even een kopje koffie met George Clooney. Daarna is het tijd om te trainen samen met bekende topsporters zoals Lionel Messi zodat je helemaal ready bent om de wereld te redden met alle superhelden van Marvel!

Maak vervolgens kunst geïnspireerd op het werk van Herman Brood of Vincent van Gogh, red E.T. met een fietstocht langs de maan, of laat jouw gezicht op de borst van Zayn Malik tatoeëren en maak de perfecte selfie.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Madame Tussauds voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Madame Tussauds.
  • Madame Tussauds biedt toegang voor rolstoelgebruikers. In verband met brandweer voorschriften mogen er echter twee rolstoelgebruikers tegelijkertijd toegang krijgen. Kijk voor meer informatie op de Toegangelijkheid pagina.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Madame Tussauds te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.