Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Madame Tussauds

Tot € 7,50 korting

Madame Tussauds Amsterdam is de place to be voor jong en oud.

Stap binnen in een wereld vol glitter en glamour!

Drink voordat je de sterren van de hemel zingt samen met Adele nog even een kopje koffie met George Clooney. Daarna is het tijd om te trainen samen met bekende topsporters zoals Sven Kramer en Lionel Messi zodat je helemaal ready bent om de wereld te redden met alle superhelden van Marvel!

Nog energie over? Draai de vetste dancehits aan elkaar samen met Martin Garrix.. oefen je presentatie skills in de  tv-studio samen met Humberto Tan of laat jouw gezicht op de borstkas van Zayn Malik tatoeëren voor een selfie! Kortom; tijd voor actie, tijd voor sterren, tijd voor Madame Tussauds Amsterdam!

Snelle maakt zijn intrede in Madame Tussauds Amsterdam

Madame Tussauds Amsterdam heeft met trots aangekondigd dat zij het wassenbeeld van de getalenteerde singer-songrapper Snelle aan hun collectie hebben toegevoegd. Met een onstuitbare passie voor muziek heeft hij een indrukwekkend oeuvre opgebouwd en is hij uitgegroeid tot een van de grootste jonge artiesten van Nederland. Het wassenbeeld van Snelle is nu te bewonderen in de muziekafdeling van Madame Tussauds Amsterdam, waarbij je de gelegenheid hebt om deze veelzijdige artiest van dichtbij te bekijken of samen met hem een van zijn bekendste nummers mee te zingen. 

Wij bieden momenteel twee verschillend tickets aan voor Madame Tussauds:

  • Voorjaars tickets: € 7,50 korting – geldig voor een bezoek t/m 30 juni 2024
  • Reguliere tickets: € 4,- korting – geldig voor een bezoek t/m 5 januari 2025

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Madame Tussauds voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Madame Tussauds.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Madame Tussauds biedt toegang voor rolstoelgebruikers. In verband met brandweer voorschriften mogen er echter twee rolstoelgebruikers tegelijkertijd toegang krijgen. Kijk voor meer informatie op de Toegangelijkheid pagina.
  • Honden zijn niet toegestaan, hulphonden mogen wel mee naar binnen, mits je dit van tevoren vermeld bij Madame Tussauds. Er wordt aangeraden om op een rustig tijdstip te komen. Je dient minstens 24 uur van tevoren door te geven dat je met een hulphond komt door te bellen naar 020-522 1010 of door een mailtje te sturen naar info@madametussauds.nl.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.