Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Kasteeltuinen Arcen

Tot € 6,05 korting

Ontdek de meer dan 15 unieke tuinen die zijn aangelegd rondom een historische buitenplaats

Kasteeltuinen Arcen heeft de Bronzen award gewonnen voor leukste uitje van provincie Limburg 2024!

Kasteeltuinen Arcen, een park om lief te hebben.

Kasteeltuinen Arcen, gelegen in het pittoreske dorpje Arcen in de prachtige Maasduinen van Noord-Limburg, is één van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Laat je zintuigen prikkelen, beleef de historie en ontdek de vele unieke tuinen die zijn aangelegd rondom een historische buitenplaats met een 17e eeuws kasteel. Een uniek dagje uit voor jong en oud!

Geuren, kleuren, smaken

Ontdek de tientallen thematuinen die zijn aangelegd rondom de historische buitenplaats van het 17e-eeuws kasteel. Prikkel je zintuigen in o.a. het barokke Rosarium met ontelbare rozen, de Water- en Beeldentuin met wisselende exposities, het grote lavendelveld van de Mediterrane Tuin en de rustgevende Oosterse Watertuin. Proef de Limburgse lekkernijen in de horecalocaties, volg een gratis rondleiding, sla een balletje op de avontuurlijke minigolfbaan en ontdek de verrassende evenementen. Een uitje voor de hele familie: kids gaan op pad met een spannende speurtocht en spelen op het speelstrand met trekvlot. Het is tijd voor natuurlijk genieten!

Wij bieden momenteel twee verschillende tickets aan voor Kasteeltuinen Arcen:

  • Dinsdag deal tickets: tot € 6,05 korting  - geldig voor een bezoek op een dinsdag in de periode t/m 3 november 2024, uitgezonderd de dinsdagen in de schoolvakanties. Klik hier voor meer uitjes met een dinsdag deal
  • Reguliere tickets: tot € 3,05 korting - geldig voor een bezoek t/m 3 november 2024

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur voor jouw verwachte aankomsttijd. Je ticket(s) zijn de gehele dag geldig.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen. Kinderen (4 t/m 17 jaar) hebben ook gratis entree in juli en augustus (1 kind per betalende volwassene)
  • Tickets zijn niet geldig op 20 t/m 23 september 2024 en voor avondevent Enchanted Gardens.
  • Je kunt de ANWB tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Kasteeltuinen Arcen is goed bereikbaar voor mindervaliden. Enkele paden zijn niet toegankelijk voor mindervaliden, dit wordt duidelijk kenbaar gemaakt bij de desbetreffende paden. Rostoelen zijn te leen bij de entree en kunnen vooraf gereserveerd worden.
  • Honden zijn toegestaan in het park, mits aangelijnd. Kasteel Arcen is niet toegankelijk voor honden.
  • Kasteeltuinen Arcen beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Tickets kosten € 7,- en zijn via de website van Kasteeltuinen Arcen te bestellen. Klik op de volgende link voor meer informatie: parkeren.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.