Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Fiets en Wandelbeurs

De Fiets- en Wandelbeurs is een mix van informatie en beleving!

Fiets en Wandelbeurs 2024

Van 23 t/m 25 februari 2024 vindt de Fiets en Wandelbeurs plaats in Jaarbeurs Utrecht, dé beurs voor fietsers en wandelaars.

Ontdek op de Fiets en Wandelbeurs een wereld aan fiets- en wandelmogelijkheden, bekijk het nieuwste outdoormateriaal en test de mooiste fietsbolides en e-bikes.

Polen themaland

Polen is dit keer het themaland van het event. Het land telt 23 nationale parken en bijna een derde van het oppervlak bestaat uit bos. De natuur is in Polen nooit ver weg en dat is iets waar fietsers en wandelaars volop van profiteren! In de afgelopen jaren heeft Polen zich op de fietskaart gezet met nieuwe routes als de Green Velo en de Velo Malopolska. Ook voor wandelaars is Polen een walhalla, met prachtige routes in de bossen, aan de kust en in de bergen.

En nog veel meer...

Op infomarkten staan vrijwilligers klaar om vragen te beantwoorden over routes, materiaal en bestemmingen. Ook is er een groot indoor fietstestparcours en een uitgebreid lezingprogramma met ruim 100 presentaties. Een compleet programma dus voor fiets- en wandelliefhebbers!