Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

E-bike Challenge

€ 1,- korting

Vind de e-bike die bij jou past op de E-bike Challenge, van 23 t/m 25 februari 2024 in Jaarbeurs Utrecht.

E-bike Challenge 2024

Bezoek het grootste indoor e-bike-testevent van de Benelux op 23, 24 & 25 februari in Jaarbeurs Utrecht en vind de elektrische fiets die perfect bij je past. Op de E-bike Challenge presenteren tientallen merken hun nieuwste modellen van de elektrische fietsen. 

Groot indoor testparcours

Op een groot indoor testparcours van 1,5 km krijg je alle ruimte om e-bikes en speedpedelecs uit te proberen en met elkaar te vergelijken. Want alleen op die manier kun je een verantwoorde keuze maken voor een bepaald model. Voor de speedpedelecers is er een aparte fastlane, waar ze veilig en ongehinderd de topsnelheid van 45 km/u kunnen halen. Deze snelle bikes zijn ideaal voor woon-werkverkeer; nooit meer in de file!

In stands langs het parcours staan fietsexposanten paraat om vragen te beantwoorden over de aandrijving, batterij, actieradius etc. Ook zijn er presentaties in het E-bike Theater op de beursvloer.

Het ANWB-ticket voor de E-bike Challenge biedt ook toegang tot de Fiets en Wandelbeurs: 
Klik hier voor meer informatie over de Fiets en Wandelbeurs

Aanvullende ticketvoorwaarden

  • De ANWB tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek aan de Challenge op vrijdag 23, zaterdag 24 of zondag 25 februari 2024. 
  • Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang, maar hier dien je wel een 0 euro ticket voor aan te schaffen. Kinderen t/m 12 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene. 
  • Met het ticket voor de E-bike Challenge heb je ook toegang tot de Fiets en Wandelbeurs (vindt op dezelfde data en tijden plaats in de Jaarbeurs).
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • De E-bike Challenge is toegankelijk voor mindervaliden. 
  • Huisdieren zijn niet toegestaan bij de E-bike Challenge, met uitzondering van hulphonden.
  • De Jaarbeurs Utrecht beschikt over parkeerplaatsen. Hier kan je betaald parkeren voor € 4,40 per uur of koop een dagkaart (€ 24,- vooraf of € 28,- op locatie). We raden aan om eerst de informatie op de website van de Jaarbeurs te lezen. 
  • De Jaarbeurs is ook heel makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal ben je er wandelend binnen enkele minuten. Ook stoppen er doorlopend bussen en trams bij halte Jaarbeursplein. 
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.