Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

anwbcamping.nl

Bereik Nederlandse kampeerders tijdens de zoektocht naar de ideale camping

anwbcamping.nl heeft jaarlijks 3,9 miljoen unieke bezoekers en bereikt maar liefst 96% van de Nederlandse kampeerders. De data die het zoek- en boekgedrag oplevert, zetten wij continu om in verbeteringen. Zodat elke kampeerder precies de juiste camping vindt. En onder themapagina's vindt men relevant campingaanbod.

Meer reserveringen of websitebezoek

Uw camping krijgt extra aandacht door hoger en vaker in de zoekresultaten getoond te worden. En door mee te doen met diverse acties en uitingen van thema’s. Deze presenteren wij door het jaar heen, op momenten welke er voor de Nederlandse kampeerders toe doen. Lift mee op het succes van dé informatie- en reserveringswebsite van Nederland. Profiteer van meer leads of meer directe reserveringen via ons platform!

De 3 mogelijkheden voor uw camping

1. Campingpagina op anwbcamping.nl

Bereik jaarlijks ruim 3,4 miljoen Nederlandse kampeerders met een complete en professionele pagina over uw camping. Zichtbaarheid onder Nederlandse kampeerders begint bij anwbcamping.nl.

2. Reserveringen via anwbcamping.nl

Maak uw camping boekbaar en ontvang reserveringen via anwbcamping.nl. Sluit anwbcamping.nl aan op uw reserveringssysteem of hou zelf controle over uw reserveringen met een eigen inlog. Ga voor meer informatie naar anwbcamping.nl/join.

Klik op onderstaande link voor meer details:
Factsheet informatie over reserveringssystemen koppelen 2023-2024 (pdf)

3. Extra exposure met een salespakket

Kies voor een online salespakket en zet uw camping extra in de spotlight. U presenteert uw camping nóg beter aan de miljoenen bezoekers. Naast het salespakket hebben wij ook themacampagnes en een speciaal salespakket voor kleine campings.

Klik op onderstaande link voor meer details en tarieven:
Factsheet informatie over Sales pakketten 2023-2024 (pdf)