Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool beoordeling Hoogeveen

Kom je bij ons lessen? Lees hier onze rijschool review

Bij de ANWB bieden we een unieke lesmethode voor het halen van je rijbewijs. We hebben dan ook een hoog slagingspercentage onder de rijscholen in Nederland. Wist je bijvoorbeeld dat het slagingspercentage van de ANWB rijschool in Hoogeveen meer dan 96% is?  

Toch nog niet helemaal overtuigd? Dan laten we graag onze leerlingen aan het woord. Want wie kan ons beter beoordelen dan de meer dan 100.000 beginnende bestuurders die jou voorgingen bij het halen van het rijbewijs? 

Onafhankelijke rijschool review over de ANWB rijschool

Daarom vragen we regelmatig aan onze studenten wat ze van de ANWB rijschool en het lessen vinden. Hiervoor werken we samen met de onafhankelijke partij Tevreden.nl die reviews van onze en andere rijscholen verzamelt en jou ook echt een eerlijk beeld geeft.

Benieuwd naar wat leerlingen van de ANWB rijschool vinden? Bekijk dan hieronder de rijschool reviews van andere studenten en boek direct een proefles als je onze unieke lesmethode zelf wilt ervaren.

"'Fantastische opleiding. Ik kon snel aan de slag en meerdere keren per week. Dit zorgde ervoor dat ik snel mijn rijbewijs behaalde. De instructeurs die ik had waren altijd vriendelijk en geduldig.' "
Noah

"De rijopleiding denkt goed mee met het inplannen van lessen en examens!"
Twan

"Ik heb een hele fijne ervaring met het lessen bij de ANWB gehad. Er wordt duidelijk les gegeven met een hoop geduld en met inzicht op het leerproces van de leerling. Ik zelf was al een ervaren leerling toen ik bij ANWB begon met lessen, en ik had spijt dat ik niet direct hier begonnen was."
Jonathan