Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Dordrecht

Leer autorijden op de manier die bij jou past

Heb je plannen om je rijbewijs te halen in Dordrecht? Bij de ANWB rijschool in Dordrecht kun je hiervoor uitstekend terecht. Je kunt hier rijlessen volgen op de manier die het beste bij je past. Je start altijd met een proefles om te kijken hoeveel lessen je nodig hebt. Onze ervaren rijchoaches helpen je zorgeloos op weg.

 

Je autorijlessen inplannen

De proefles duurt 1,5 uur, inclusief twee gesprekken en een autorijles van 60 minuten. Na de proefles  kunnen we een persoonlijk lesplan opstellen en de rijlessen in Dordrecht gaan plannen wanneer het jou uitkomt. Wij bieden de mogelijkheid om autorijlessen in de avonduren en op zaterdag lessen te volgen.

Een effectieve rijles

Tijdens de rijlessen zorgt een ervaren, prestatiegerichte rijcoach ervoor dat je alle ins and outs van de auto en het autorijden weet. Er is altijd een rijcoach beschikbaar die bij jou past. De instructeur weet alle belangrijke verkeersknooppunten in Dordrecht te vinden zoals de rotonde bij A. Schweitzerplaats, de korte invoegstrook ter hoogte van de Wijk “De Staart” en de kruisingen bij de Noordhoevelaan-Provinciale Weg en het Damplein.

Voor iedere rijles worden lesdoelen vastgesteld en geëvalueerd na de les, inclusief huiswerk voor de volgende autorijles. Op die manier word je optimaal voorbereid op het uiteindelijke examen!

DRI-VR:

DRI-VR: Wil jij een full-experience rijopleiding? Kies voor ons Get There pakket en oefen met een virtual reality bril vanuit je luie stoel verkeerssituaties. Je krijgt een DRI-VR bril thuisgestuurd die je 3 weken onbeperkt mag gebruiken. Er staat voor ongeveer 4 uur aan digitale lesstof op waar je direct mee aan de slag kan. Een unieke leermethode waardoor je nóg meer specifieke verkeerssituaties kunt oefenen!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

De ervaringen van andere leerlingen bij de ANWB rijschool in Dordrecht:

Geert van der Maten, leerling bij ANWB Rijscholen:

"Een super goede rijschool! Hele leuke aardige rijinstructeurs die je op een zo'n goed mogelijke manier proberen te helpen!"

Vera Folkerts:

"Ik heb het heel erg leuk ervaren. Ik vond dat ik goed les kreeg en heb het heel erg naar mijn zin gehad met mijn rijinstructrice."