Haal je C1 rijbewijs in Dordrecht

In twee dagen je C1 rijbewijs in Dordrecht halen? Kies dan voor de kwaliteit en bewezen opleidingsmethode van ANWB Rijopleiding. Als dé grootste aanbieder van rijopleidingen in Nederland bieden we een persoonlijk lesadvies, ervaren instructeurs en een hoog slagingspercentage. 

10% korting voor ANWB-leden

Speciaal voor ANWB-leden bieden wij 10% korting aan op onze camper rijopleiding. Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van een ANWB rijschool en haal snel en gemakkelijk je C1 rijbewijs. 

Aanmelden camper rijbewijs

Theorie en praktijk rijbewijs c1

Voordat je jouw camperrijbewijs in ontvangst kunt nemen zijn er een aantal onderdelen die je moet voltooien. Het opleidingstraject ziet er als volgt uit:

  • Zelfstudie theorie met studieboeken en online oefenmateriaal
  • Afleggen CCV theorie-examen RV1-light (Verkeer & Techniek) en RC2 (Administratie)
  • Praktijklessen onder begeleiding van een ervaren instructeur
  • Praktijkexamen C1 rijbewijs
  • Camperrijbewijs in ontvangst nemen!

Een gedegen en solide methode met een hoog slagingspercentage waarmee jij goed voorbereid de weg op kunt.

Welk rijbewijs heb ik nodig voor een camper?

In Nederland is een rijbewijs C1 verplicht voor campers die tussen de 3500 en 7500 kg wegen. Is je camper lichter dan 3500 kg? Dan mag je met je B autorijbewijs gewoon de weg op. Is het voertuig zwaarder? Dan is het verplicht om je camperrijbewijs te halen. Gelukkig hoeft dit niet lang te duren en kun je bij de ANWB Rijopleiding jouw C1 rijbewijs in Dordrecht al binnen twee dagen halen!

Kosten C1 rijbewijs

De kosten voor het camperrijbewijs kunnen per persoon verschillen en zijn met name afhankelijk van de snelheid waarmee je de nieuwe vaardigheden aanleert. Onze camperopleiding speelt hier op in en biedt alles dat nodig is om goed voorbereid je examen in te gaan voor de prijs van € 1475,-. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Vraag een proefles voor je C1 rijbewijs aan
Dus wil jij je camperrijbewijs halen? Meld je dan direct aan voor een proefles en behaal jouw rijbewijs C1 in Dordrecht.

Aanmelden camper rijopleiding