Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Proefles autorijden in Dordrecht

Je eerste rijles

De unieke ANWB lesmethode bestaat onder andere uit een proefles, wat eigenlijk je eerste rijles is voor het inschatten van je rijvaardigheid in de auto. Deze proefles duurt 1,5 uur, waarbij je 60 minuten in de auto rijdt eneen gesprek hebt.

Na het volgen van deze les weet je direct hoeveel rijlessen je in de toekomst nog nodig hebt. Het is ook de ideale mogelijkheid om onze rijschool te proberen en te kijken of onze lesmethode bij je past.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie.

Een lesadvies voor jou gemaakt

Als je 16,5 jaar of ouder bent, kunnen we direct je rijlessen inplannen na de proefles. We kijken dan ook welke instructeur het beste bij je past. Als je na de proefles voor onze rijschool kiest, krijg je de kosten van de proefles (€35,-) weer terug!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!