Proefles autorijden in Dordrecht

Je eerste rijles

De unieke ANWB lesmethode bestaat onder andere uit een proefles, wat eigenlijk je eerste rijles is voor het inschatten van je rijvaardigheid in de auto. Deze proefles duurt 1,5 uur, waarbij je 60 minuten in de auto rijdt eneen gesprek hebt.

Na het volgen van deze les weet je direct hoeveel rijlessen je in de toekomst nog nodig hebt. Het is ook de ideale mogelijkheid om onze rijschool te proberen en te kijken of onze lesmethode bij je past.

Om je te helpen bij het inschatten van het benodigde aantal lessen voor het behalen van je rijbewijs kun je onderstaande indicatietabel alvast bekijken:

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

 

Een lesadvies voor jou gemaakt

Als je 16,5 jaar of ouder bent, kunnen we direct je rijlessen inplannen na de proefles. We kijken dan ook welke instructeur het beste bij je past. Als je na de proefles voor onze rijschool kiest, krijg je de kosten van de proefles (€35,-) weer terug!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan