Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen volgen in Den Helder

Volg autorijles op een manier die bij je past

Rijlessen in Den Helder volgen die volledig zijn afgestemd op jouw persoonlijke situatie? Dat kan bij de ANWB Rijschool. De ANWB lesmethode bereidt jou perfect voor op het uiteindelijke rijexamen dat je moet afleggen.

Een proefles

Je begint altijd met het volgen van een proefles. Tijdens een rit van 1,5 uur ga je op pad met een rijcoach. Je krijgt hierna een persoonlijk lesadvies. Na deze les weet je hoeveel rijlessen je nodig hebt en welke manier van het lessen het meest bij jou past. Je kunt hiermee beginnen als je 16,5 jaar of ouder bent.


 

 

Heldere lesdoelen

Het praktijkinstructieboek van de ANWB helpt je om nog meer kennis op te doen van de praktijk. Bovendien matcht dit uitstekend met de eisen die gesteld zijn vanuit het CBR. Elke les worden er duidelijke doelen vastgesteld en deze worden voortdurend geëvalueerd. Een stukje huiswerk voor de volgende auto rijles mag natuurlijk niet ontbreken.

De inhoud van een les

Standaard duurt een rijles 60 minuten. Om sneller je rijbewijs te halen, kun je ook kiezen voor lessen van 120 minuten. Samen met de rijinstructeur zoek je diverse complexe verkeersknooppunten op, bijvoorbeeld de bekende Rotonde Kooimeer. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid je examen ingaat. 

De ervaringen van leerlingen bij de ANWB Rijschool in Den Helder:

"Ik vond de opleiding zeer prettig omdat de instructeur mij veel vertrouwen gaf. Dit zorgde er voor dat ik mij altijd ontspannen heb gevoeld in de auto."
Chris Legêne, leerling bij ANWB Rijscholen

"Ik had een fijne ervaring met de ANWB rijschool. Ik had een hele fijne, aardige en rustige instructeur die tijdens de les alleen tijd voor mij had. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Geen telefoontjes tussen door, ook hoefde ik geen leerlingen op te halen. De instructeur was altijd ruim op tijd."
Danielle van Egmond