Proefles autorijden

Jouw persoonlijke lesplan

Voordat je start met je rijlessen is het natuurlijk ook handig als je de rijschool kunt proberen. Dat kan tijdens een proefles bij de ANWB Rijschool in Amsterdam, waar ook gekeken wordt hoeveel rijlessen je nodig hebt.

Voor de proefles kom je naar onze rijschool vlakbij station Amsterdam Sloterdijk, waar we eerst met je kennismaken en uitleggen wat de proefles inhoudt. Vervolgens ga je 60 minuten met de rijinstructeur in de auto op pad, waarbij de instructeur let op je vaardigheden. Na afloop van de proefles krijg je een persoonlijk lesadvies.

Om je te helpen bij het inschatten van het benodigde aantal lessen kun je onderstaande indicatietabel gebruiken:

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

De proefles duurt in totaal 1,5 uur, inclusief kennismakingsgesprek & evaluatiegesprek. De proefles is een mooie manier om onze rijschool te proberen!

Een lesadvies op maat

Blijf je na de proefles voor het behalen van je rijbewijs bij de ANWB Rijschool in Amsterdam je rijlessen volgen? Dan gaan we je lessen plannen en krijg je de kosten van de proefles (€ 35,-) terug. Voor het inplannen van je lessen na de proefles moet je minimaal 16,5 jaar of ouder zijn. Wij zijn heel flexibel met inroosteren, zowel ’s avonds als in het weekend.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan