Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Nio private leasen bij ANWB

Een nieuwe Nio rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Nio voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Nio dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Nio bij ANWB Private Lease

Een Nio privé leasen met ANWB Private Lease

Hoewel NIO in 2022 debuteerde op de Nederlandse markt, maakt de Chinese fabrikant al sinds 2018 volledig elektrische personenwagens. De ET7 beet in Nederland het spits af: een uit de kluiten gewassen sedan, een gedegen concurrent van de Model S van Tesla. Inmiddels is het aanbod uitgebreid met nog twee modellen, de grote SUV EL7 en de sedan ET5. De Nio's zijn verkrijgbaar is met verschillende batterijformaten. Bijzonder is dat bij koop je de accu snel kan wisselen bij een NIO Power Swap station (accuwisselstation). Hier rij je met de elektrische NIO naar binnen waar er een volle accu onder wordt bevestigd. Na vijf minuten ben je alweer onderweg. Bij leasen is dat (nog) niet mogelijk.

Een Nio private leasen? Bij ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Nio voor een vast bedrag per maand. Daarin zijn alle kosten inbegrepen, behalve de brandstof (elektriciteit) en onverhoopte verkeersovertredingen.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.