Nio private leasen bij ANWB

Een nieuwe Nio rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Nio voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Nio dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Nio bij ANWB Private Lease

Een Nio privé leasen met ANWB Private Lease

Hoewel NIO in 2022 debuteerde op de Nederlandse markt, maakt de Chinese fabrikant al sinds 2018 volledig elektrische personenwagens. De ET7 beet in Nederland het spits af: een uit de kluiten gewassen sedan, een gedegen concurrent van de Model S van Tesla. Inmiddels is het aanbod uitgebreid met nog twee modellen, de grote SUV EL7 en de sedan ET5. De Nio's zijn verkrijgbaar is met verschillende batterijformaten. Bijzonder is dat bij koop je de accu snel kan wisselen bij een NIO Power Swap station (accuwisselstation). Hier rij je met de elektrische NIO naar binnen waar er een volle accu onder wordt bevestigd. Na vijf minuten ben je alweer onderweg. Bij leasen is dat (nog) niet mogelijk.

Een Nio private leasen? Bij ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Nio voor een vast bedrag per maand. Daarin zijn alle kosten inbegrepen, behalve de brandstof (elektriciteit) en onverhoopte verkeersovertredingen.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Let op! Levertijden lopen langzaam terug, maar zijn nog wel langer dan gebruikelijk. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease.

Keurmerk

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Samenwerking

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Alles over private leasen

Alles over private leasen

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Je auto verkopen via de ANWB

Je auto verkopen via de ANWB

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Meer over ANWB Verkoopservice