Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Tesla private leasen bij ANWB

Een nieuwe of gebruikte Tesla rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Bij ANWB Private Lease rijd je zorgeloos in een gloednieuwe Tesla die je zelf kunt samenstellen. Of rijd in een snel leverbare en goed onderhouden occasion met alle voordelen van private lease. En mocht je Tesla dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Tesla bij ANWB Private Lease

Een Tesla privé leasen met ANWB Private Lease

Als complete nieuwkomer zorgde Tesla een aantal jaar geleden voor flink wat opschudding bij de gevestigde orde in autoland. Grensverleggend en baanbrekend kun je Tesla absoluut noemen. Een volledig nieuw automerk en dan ook nog eens volledig elektrisch.

De innovatieve Tesla Model S was door de gunstige bijtelling, subsidieregelingen en zijn grote actieradius populair in de zakelijke lease. De tweede Tesla, de Tesla Model X (met de zogenaamde vleugeldeuren), was gezien de prijs net als de Model S niet direct interessant voor particulieren. De Tesla Model 3 is dat echter wel. Door diverse prijsverlagingen is de Model 3 qua maandbedrag een zeer aantrekkelijk aanbod. Ook de SUV-versie van de Model 3, de Model Y, is uiterst populair. Veel Tesla's komen inmiddels terug vanuit de zakelije lease en als occasion kunnen deze goed onderhouden Tesla's een interessantie optie zijn om als particulier prive te leasen. 

Bij ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe of een gebruikte Tesla voor een vast bedrag per maand. De enige kosten die daar nog bij komen zijn de kosten voor het opladen. Gezien de ruime actieradius van een Tesla zul je ook niet om de haverklap een laadpaal op hoeven te zoeken. 

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.