Tesla private leasen bij ANWB

Een nieuwe Tesla rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Tesla voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Tesla dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Tesla bij ANWB Private Lease

Een Tesla privé leasen met ANWB Private Lease

Als complete nieuwkomer zorgde Tesla een aantal jaar geleden voor flink wat opschudding bij de gevestigde orde in autoland. Grensverleggend en baanbrekend kun je Tesla absoluut noemen. Een volledig nieuw automerk en dan ook nog eens volledig elektrisch.

De innovatieve Tesla Model S was door de gunstige bijtelling, subsidieregelingen en zijn grote actieradius populair in de zakelijke lease. Dit was nog voor de opkomst van private lease, maar ook als private lease toen al populair was geweest had de Model S van rond de ton geen aantrekkelijke optie geweest om privé te leasen. De tweede Tesla, de Tesla Model X (met de zogenaamde vleugeldeuren), was gezien de prijs evenmin interessant voor particulieren. De Tesla Model 3 is met minimaal 45 duizend euro nog steeds een prijzige auto, maar komt qua maandbedrag al iets meer in de richting van private lease en wordt dan ook geregeld aangevraagd.

Bij ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe of occasion Tesla voor een vast bedrag per maand. De enige kosten die daar nog bij komen zijn de kosten voor het opladen. Gezien de ruime actieradius van een Tesla zul je ook niet om de haverklap hoeven opladen. Net als alle overige elektrische auto's hebben Tesla's heeft standaard een automaat.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Let op! Vanwege een tekort aan computerchips kunnen de levertijden langer zijn dan gebruikelijk.
Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease.

Keurmerk

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Samenwerking

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Alles over private leasen

Alles over private leasen

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Je auto verkopen via de ANWB

Je auto verkopen via de ANWB

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Meer over ANWB Verkoopservice