Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Honda private leasen bij ANWB

Een nieuwe Honda rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Honda voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Honda dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Honda bij ANWB Private Lease

Een Honda privé leasen met ANWB Private Lease

Honda is misschien wel bekender van de motoren dan als producent van auto’s, al heeft Honda ook daar zeker hun sporen verdiend. Japanse perfectie is een term die op zijn plaats is bij Honda. Honda’s zijn namelijk ontzettend betrouwbaar en staan verder bekend om het opvallende design en toch ook wel om de sportiviteit, want Honda heeft zichzelf ook in de racewereld bewezen.

Bekende Honda-modellen zijn de Honda Civic, Honda Jazz en de Honda CR-V. De Honda Insight was samen met de Prius van Toyota één van de eerste hybride aangedreven auto’s. Gloednieuw is de volledig elektrische stadsauto van Honda, de Honda e.

Een Honda private leasen? Bij ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Honda voor een vast bedrag per maand. Daarin zijn alle kosten inbegrepen, behalve de brandstof en onverhoopte verkeersovertredingen. De modellen van Honda zijn optioneel beschikbaar met automaat, hybride en elektrische auto’s zijn standaard voorzien van een automatische transmissie.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 á 5 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.